Verslag 26 Maart 2016

Verslag 26 Maart 2016

Gisteren een Heerlijke middag gehad in Papendrecht. We waren deze keer “maar” met 4 dappere strijders, maar dat mocht de pret zeker niet drukken!

Bij de eerste persoon met wie we in gesprek kwamen was het meteen raak! De vrouw vertelde een tennisarm te hebben. Na 3X gesproken te hebben genas haar arm! De vrouw dacht eerst dat het een soort van reiki was wat we deden. We legden haar uit dat we uit een andere bron putten, genaamd Jezus! Ze geloofde wel dat er meer is tussen hemel en aarde. We vertelden haar wat dat “meer” is en gaven haar een getuigenisboekje mee.

Wat Turkse jongens namen plaats op de stoel. Ongelijke benen kwamen weer gelijk in Jezus naam! Ze vertelden te geloven in hun “eigen god”. We vertelden hun dat onze God, Jezus, hun benen net gelijk had gemaakt.

We kwamen in gesprek met een man die vertelde ook gelovig te zijn. Hij vertelde pijn in zijn rug te hebben door botontkalking. Na gebed ervoer hij directe verbetering. Zijn vrouw had pasgeleden een beroerte gehad en was thuis. We spraken over de afstand heen genezing over haar uit in Jezus naam!

Een andere man vertelde dat hij als tiener wel gelovig was, maar deed er al heel lang niets meer mee. We vertelden hem over “De liefhebbende Vader en de 2 verloren zonen” en vertelden hem dat God de Vader hem met open armen staat op te wachten. Hij zou er over na gaan denken. Hij had een aantal jaar geleden 5 hartaanvallen gehad, waardoor hij ook werkeloos geworden was. We spraken genezing uit en baden ook dat God in een nieuwe baan zal gaan voorzien. Anderen van ons waren in gesprek met zijn moeder, die in een scootmobiel zat. Ze had diabetes en tijdens het lopen pijn in haar knie. Een van ons legde zijn hand op de knie van de vrouw. De broeder die er ook bij stond kreeg door dat het om de andere knie ging, wat bleek te kloppen. We geboden de diabetes te wijken evenals de pijn in haar knie. Ze durfde helaas niet uit haar scootmobiel te komen.

We kwamen met diverse mensen in gesprek die we de vorige keer tegen waren gekomen. Een van hen was een jongen die de vorige keer van zijn pijnlijke enkel genezen was. Hij vond het erg bijzonder. Hij geloofde dat er meer is tussen hemel en aarde, maar niet precies wat. Wij mochten nogmaals aan de jongen uitleggen wat dat “meer” is. Hij vertelde ook nog dat zijn opa gestorven was en dat toen zijn oma gebeden had: Als er een hemel bestaat wil ik graag een teken. Op dat moment vielen er een aantal schilderijen van de muur!

Een man in een scootmobiel bleek een broeder van ons te zijn. Hij had een auto ongeluk gehad. Zijn voet was scheef gegroeid en hij had erg veel pijn. Na gebed ging de man staan en was hij pijnvrij! Ook zijn voet zal recht groeien in Zijn naam!

Een vrouw zat ook in een scootmobiel. Ze had van alles. Ook miste ze een onderbeen. We spraken totale genezing uit en geboden haar been weer aan te groeien in de naam van Jezus. Ze vertelde ook te geloven en vond het erg fijn dat wij dit deden.

Twee jongens namen plaats op de stoel. Hun beenlengteverschil werd na gebed opgeheven. We konden veel met deze jongens delen. Verder in het gesprek bleek de ene jongen nekpijn en de andere jongen rugpijn te hebben. Beiden kwamen van hun pijn af en waren stomverbaasd! De ene jongen kon er niet over uit. Hij zei: Dit is echt geweldig! Mijn nek deed pijn en was helemaal stijf en nu voel ik niets meer! Hij pakte meerdere malen onze handen beet om te kijken of we iets speciaals aan onze handen hadden. We vertelden hen dat het niet gaat om onze handen, maar om de Liefde van God en dat Hij door ons heen de mensen geneest. We baden ook nog dat de Heilige Geest de jongens aan zou raken. Een van hen ervoer direct iets.

We hadden een dvd bij ons in de Arabische taal waar ex-moslims hun getuigenis geven over hoe ze in dromen en visioenen ontdekt hebben dat Jezus de weg, de waarheid en het leven is. We kwamen een Marokkaanse man tegen aan wie we de dvd mee mochten geven.

Een vrouw vertelde COPD te hebben. Na gebed ervoer ze directe verbetering. We vertelden haar het goede nieuws, maar ze wilde (nog) geen keuze maken om haar leven aan Jezus te geven.

Een andere vrouw was katholiek opgevoed, maar had geen relatie met God. We vertelden haar dat dat wel mogelijk is en mochten bidden dat de vrouw een openbaring zou krijgen hierover.

We spraken een man die pijn in zijn schouder vertelde te hebben. Hij had haast dus besloten we met hem mee te lopen. Tijdens het lopen legden we een hand op zijn schouder en spraken we genezing uit. De pijn verdween waardoor de man erg verbaasd was! Hierna konden we nog aardig wat delen over het goede nieuws!

We hadden nog diverse gesprekken en mochten nog voor diverse mensen bidden. Ook deelden we nog wat mooi materiaal uit. Het was weer mooi! Dank U wel Here Jezus! Dat U de naprediker bent bij al deze mensen! Hallelujah!!!