2021-03-06

2021-03-06

Wauw...wat een glorieuze dag was het gisteren in Den Haag zeg! Achter elkaar werden er mensen genezen, aangeraakt en bemoedigd! Verschillende mensen openden hun hart voor de Here Jezus! We waren met negen dappere strijders.

We hadden de banners nog maar net neergezet toen er een jongen naar ons toekwam. Hij vertelde last te hebben van een depressie en zorgen. Zijn vader en zijn vriendin waren in korte tijd overleden. We deelden het goede nieuws met hem en mochten voor hem bidden. De jongen was erg onder de indruk.

De communicatie met een man was erg moeilijk. We begrepen dat hij uit Bulgarije kwam. Het gesprek kwam hierdoor niet op gang waardoor hij samen met zin vrouw wegliep. Een van ons had kisten met nieuwe testamenten meegenomen in allerlei talen waaronder dus ook Bulgaars. Toen we het Bulgaarse nieuwe testament zagen liggen pakten we het en renden we achter de man aan. Ze waren een winkel in gegaan. De man was verrast toen we hem het nieuwe testament aan hem gaven. Vijf minuten later kwam hij weer naar ons toe en sprak de woorden uit die op het nieuwe testament stonden: Boelgarij. De man was helemaal blij en vervolgde met vreugde zijn weg!

Een Turkse man vertelde pijn in zijn voeten en knieën te hebben. We legden hem de handen op en spraken genezing over hem uit in de machtige naam van Jezus Christus. Alle pijn week!

In een gesprek met een Hindoestaanse vrouw vertelde ze ons last te hebben van artrose, pijn en benauwdheid. We spraken drie keer complete genezing over haar uit in Jezus naam. Ze ervoer geen directe verbetering. De vrouw vertelde in "alles" te geloven. We vertelden haar over de Here Jezus. Een van ons was ook Hindoestaans en ging naar een huisgemeente waarvan de vrouw van de voorganger ook Hindoestaans is. Ze wisselden gegevens uit om in contact te blijven.

Twee jongeren openden hun hart voor de Here Jezus. Ze baden een gebed met ons en namen een nieuw testament in ontvangst! Ook werden er contactgegevens uitgewisseld.

Een vrouw die we aanspraken bleek een zus van ons te zijn. Ze had pijn in haar been en wilde hier wel van af. We baden voor haar waarna ze zelf in tongen begon te bidden. Alle pijn verdween!

Ook een jongeman bleek familie van ons te zijn. Hij vertelde last te hebben van zijn rug. We controleerden of hij beenlengteverschil had, maar dit bleek niet zo te zijn. Hierna legden we hem de handen op en geboden we zijn rug te genezen in de machtige naam van Jezus! Alle pijn verdween!

We mochten bidden voor een Egyptisch stel. De vrouw had pijn in haar hart en haar man had last van pijn bij het hoesten. Na gebed te hebben ervoer de man directe verbetering.

Een Tunesische moslima kwam aangereden in haar scootmobiel. De vrouw vertelde last te hebben van haar knieën. Na diverse keren gesproken te hebben ervoer ze directe verbetering. Ze nam een boekje en een nieuw testament in ontvangst en vervolgde haar weg naar de markt. Een tijd later kwam ze weer terug om te vertellen dat een knie pijnvrij was. Nu de andere knie nog zeiden wij waarna we nogmaals voor haar baden. Ook deze knie genas!

Twee andere moslima's vertelden ook uit Tunesië te komen. Ze waren nieuwsgierig wat we aan het doen waren en wilden graag een nieuw testament in hun eigen taal hebben. Hierna gaven ze beiden aan pijnen te hebben in hun lichaam. De ene vrouw had rugpijn. Na een keer gesproken te hebben in de naam van Jezus genas haar rug! De andere vrouw had last van artrose en had pijn in haar arm. Na verschillende keren gesproken te hebben werd ook deze vrouw door Jezus genezen! We deelden het goede nieuws met hen waarna ze blij en dankbaar hun weg vervolgden!

Een moslim was aan het kijken wat we aan het doen waren en zag diverse wonderen voor zijn ogen gebeuren. Hij wilde nu ook wel gebed voor zijn pijnlijke hand. Ook zijn hand genas! We vroegen aan hem wie dat gedaan had. JEZUS, zei hij luidkeels 🙂

Een andere moslim genas van een nekhernia!

Weer een andere moslim liep met een stok. Ook voor hem mochten we bidden. De man ervoer directe verbetering.

In een goed gesprek met een Arabisch stel konden we veel delen. Ze wilden graag zes nieuwe testamenten hebben. Een paar voor henzelf en de rest voor hun familie.

De Heilige Geest gaf ons een woord van kennis in een gesprek met een vrouw. We kregen door dat ze zwanger was. Dit bleek inderdaad te kloppen. De vrouw was stomverbaasd dat we dit wisten. Er volgde een mooi gesprek.

Een jongen van een groep moslims vertelde last te hebben van zijn arm. We baden voor hem waarna zijn arm genas! We vroegen wie hem had genezen waarop hij zei: Jezus. Heel de groep was erg verbaasd door hetgeen ze hadden zien gebeuren en namen hierdoor allemaal een nieuw testament in ontvangst!

Twee jonge moslims kwamen aangelopen. Een van hen had loopgips aan een van zijn voeten. Hij had op het moment geen last, maar we mochten wel voor hem bidden dat zijn voet weer netjes zou genezen. Na het gebed konden we veel met hem delen. Zijn vriend stond niet open en wilde zijn vriend weghalen. Gelukkig bleef hij toch staan en nam hij materiaal in ontvangst. Zijn vriend wilde het later van hem afpakken, maar dat liet hij niet gebeuren!

We spraken een vrouw in een scootmobiel. Ze vertelde artrose te hebben. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit. De vrouw stond op uit haar scootmobiel en liep een stuk. Pijnvrij!

Een Turkse man had een ongeluk gehad waarna er een ijzeren pin in zijn been was geplaatst. Hierdoor kon hij zijn knie niet bewegen. We mochten voor hem bidden. Na het gebed kon de man zijn knie ineens bewegen. De man werd aangeraakt en was helemaal blij!

Een Turkse vrouw vertelde last te hebben van haar knie. We legden haar de handen op waarna haar knie genas. Stomverbaasd vroeg ze: Hoe kan dat? Hierop konden we het evangelie met haar delen.

Twee oudere moslims kwamen aangelopen. Een van hen vertelde ons last te hebben van een frozen shoulder. Na gesproken te hebben in de naam van Jezus vertelden we hen beiden hun armen in de lucht te doen. Ze begonnen de Here Jezus te prijzen! Weg frozen shoulder!

Een stel waarvan de een uit Suriname kwam en de ander uit Curacao openden hun hart voor Jezus!

We mochten bidden voor een vrouw met een kruk. Ze had last van haar knie, haar been en haar heup. Er zat een beknelling. We legden haar de handen op en spraken leven en genezing over haar uit waarna haar lichaam genas!

In een mooi gesprek met een groepje moslimmeiden konden we veel met hen delen. We vertelden hen het zelf maar aan de Here Jezus te vragen.

Een gelovige vrouw vertelde last te hebben van reuma. Na voor haar gebeden te hebben verdween deze reuma. De vrouw was stomverbaasd!

Twee jongens kwamen we tegen bij de markt. De een liep op krukken en de ander liep mank. Voor beiden mochten we bidden. De jongen met de krukken durfde niet zonder krukken te lopen. Zijn vriend ervoer bevrijding tijdens het gebed en werd ook direct genezen!

Een vrouw zat vol met kanker. We mochten voor haar bidden waarna ze aangeraakt werd door Gods liefde voor haar.

Er zijn nog vele gesprekken geweest en we hebben nog voor meer mensen mogen bidden. Ook is er bijzonder veel materiaal weggegeven. De mensen kwamen gewoon naar ons toe om een Bijbel te vragen.

God is goed!!!!