2020-09-05

2020-09-05

Gisteren een mooie tijd gehad in Den Haag. We waren met 6 dappere strijders!

Een zwerver vroeg geld om een broodje te kunnen kopen. We zegenden hem hiermee en vertelden hem over Jezus. De man vertelde pasgeleden naar een kerk geweest te zijn. We vertelden hem het goede nieuws en dat hij een keuze mocht maken. Na dit gezegd te hebben zagen we een verandering in zijn ogen en de man maakte ineens dat hij wegkwam.

Vele mensen maakten deze keer foto's van onze Arabische Healingstationbanner. Hier kwamen ook een aantal gesprekken uit voort. Een jongeman vond het echt geweldig wat we aan het doen waren. Hij vertelde zelf moslim te zijn. We konden het goede nieuws met hem delen.

Aangezien we dit jaar al drie keer op deze plek gestaan hebben, beginnen we mensen te herkennen. Een van hen was een Turkse vrouw. De vorige keer hadden we met haar gesproken en haar Turkse boekjes meegegeven. Deze boekjes ging ze toen uitgebreid op een bankje zitten lezen. Nu spraken we haar weer en vertelde ze nog regelmatig uit de boekjes te lezen. Ze vond het erg interessant. Ze wilde nu zelfs met me op de foto

Een man stond in onze buurt en nieste een paar keer. We vroegen of hij ziek was. De man vertelde last te hebben van een allergie. We vertelden hem wat we aan het doen waren en nodigde hem uit om op de stoel plaats te nemen. We baden voor hem en geboden iedere allergie te wijken in de machtige naam van Jezus Christus. De man kon niet direct testen of het over was, maar zou na een half uur terugkomen. Helaas hebben we de beste man niet meer gezien. Gelukkig had hij nog wel wat materiaal meegekregen.

We spraken een Afrikaanse man aan. De man vertelde last van zijn knie te hebben. We legden hem de handen op en spraken genezing uit in de naam van Jezus. Iedere pijn week in Zijn naam! De man bleek al een broeder van ons te zijn.

In een gesprek met een Hindoestaanse man vertelde de man af en toe last van zijn rug te hebben. Hij nam plaats op de stoel om zijn beenlengte te laten controleren. Beide benen waren gelijk. Hierna legden we hem de handen op en baden voor hem. Aangezien de man op het moment geen last had kon hij ons niet vertellen of het weg was. We deelden het evangelie met hem waarop hij ons vertelde weleens naar een evangelische gemeente te zijn geweest. Toch vertelde hij in meerdere wegen te geloven. Hij nam een getuigenisboekje in ontvangst en vervolgde zijn weg.

Een vrouw liep met een stok. Ze vertelde ons dat ze pas was gevallen en had hierdoor pijn in haar knie. We mochten haar de handen opleggen en spraken verschillende keren genezing uit waarna de pijn een stuk minder werd.

Aan een man vroegen we of hij het goede nieuws al gehoord had. De man vertelde dat hij geen goed nieuws wilde horen. Hierop vroegen we of hij dan slecht nieuws wilde horen. Hierop antwoordde de man dat onze ontmoeting het slechtste was wat hij deze dag had meegemaakt. We zullen het maar zien als een compliment

Terwijl er een aantal van ons in gesprek waren kwam er een Aziatische vrouw bij ons staan. Een van ons besloot haar aan te spreken en vroeg of ze een nood had. De vrouw vertelde pijn in haar lichaam te hebben. We legden haar de handen op en geboden iedere pijn te wijken in de naam van Jezus. Alle pijn verdween. Hierna deelden we het evangelie met haar waarna ze haar hart opende voor Jezus! Ze bad een gebed met ons en nam materiaal in ontvangst. Blij vervolgde ze haar weg.

We hadden nog vele gesprekken, mochten voor diverse mensen bidden en deelden veel materiaal uit.

God is Liefde!!!