2020-08-14

2020-08-14

Wat een glorieuze dag hebben we zaterdag weer gehad in Den Haag!

We waren met 10 dappere strijders, waarvan er een voor het eerst bij was en een voor de tweede keer. Beiden zagen de kracht van God door hen stromen waardoor er wonderen en tekenen plaatsvonden.

Een man uit Ghana vertelde moslim te zijn. Na het een en ander gedeeld te hebben mochten we voor hem bidden dat God de Waarheid zou openbaren. Ook nam hij een getuigenisboekje in ontvangst.

Er kwamen vele mensen op scootmobielen langs ons. Een van hen was een man die een hersenbloeding had gehad. We mochten hem de handen opleggen en spraken genezing over hem uit in de machtige naam van Jezus Christus. Hierna stond de man op en liep een stuk. Hij vertelde ons dat hij directe verbetering ervoer. Nogmaals legden we hem de handen op. Weer ervoer de man verbetering. We legden hem het evangelie uit en gaven hem een boekje mee.

Ook een vrouw die in een scootmobiel zat vertelde ons een hersenbloeding gehad te hebben. Ook had ze een hartaanval gehad. We legden haar de handen op en geboden haar lichaam te genezen in Jezus naam. Ze ervoer warmte en tintelingen door haar hele lichaam! Ze liep een stuk en vertelde grote verbetering te ervaren. De pijn in haar rug was helemaal weg en haar been voelde losser. Ze bleek een zus van ons te zijn. Dankbaar en blij vervolgde ze haar weg. De genezing zal doorwerken!

We spraken een oudere Turkse man aan die last van zijn rug bleek te hebben. De man kon niet bukken. Na tegen zijn rug gesproken te hebben in de naam van Jezus daagden we de man uit om te bukken. Dit kon hij nu wel! We deelden het een en ander met hem en gaven hem een Turkse Bijbel mee.

De Heilige Geest gaf ons verschillende woorden van kennis. Een van deze woorden was voor een man. We kregen door dat hij lage rugpijn had. De man erkende hier soms last van te hebben. We mochten voor hem bidden.

Ook bij een andere man kregen we een woord van kennis dat hij last van zijn rechterknie had. Ook dit was raak. We mochten voor hem bidden. Helaas had de beste man haast.

Een Arabische man zat in een scootmobiel. Hij kon zijn been amper optillen. We legden hem de handen op en spraken diverse keren genezing uit in Jezus naam. De man stond op uit zijn scootmobiel en liep als een kievit! Hallelujah!

Er liep een man met een kruk. We vroegen hem wat hij had. De man vertelde een botbreuk te hebben. We mochten hem de handen opleggen en spraken heling uit over zijn botten. De man vertelde af en toe in de Bijbel te lezen en ging ook af en toe naar de kerk. We legden hem het evangelie uit en vertelden hem dat hij een keuze mocht maken. De man zou er over na gaan denken.

We spraken met een Griekse meneer die last van zijn ogen bleek te hebben. We mochten voor hem bidden. "Toevallig" had er iemand van ons één Griekse Bijbel meegenomen welke de man ook aannam. Een aantal van ons hadden tijdens een vakantie in Griekenland een paar zinnen geleerd. Eén van deze was: "Jezus houdt van jou". De man vond het leuk om dit in zijn eigen taal te horen.

Een Turkse vrouw stond bij de banners. We besloten haar aan te spreken. We hadden een goed gesprek en gaven haar een Johannes evangelie mee in de Turkse taal. Even later zagen we de vrouw op een bankje zitten. Ze was erg geinteresseerd aan het lezen.

Ook een andere Turkse vrouw, die met haar dochter was, was geinteresseerd. We gaven haar een Turkse Bijbel mee waar ze heel erg blij mee was.

Ongeveer vijf maanden geleden stonden we ook in Den Haag. We spraken toen met de toenmalige eigenaar van de horecazaak waar we voor stonden. De man vertelde toen last van zijn rug te hebben. We mochten toen voor hem bidden waarna zijn rugpijn verdween. Helaas wilde hij geen keuze maken. Hij wilde moslim blijven. Deze man was er nu weer. We vroegen hoe het met zijn rug ging. De man had nog steeds geen last meer van zijn rug. Wel rookte hij nog. We vertelden hem dat Jezus hem ook van het roken af kan helpen. Hij zei: maar ik heb last van stres. We vertelden hem dat Jezus hem ook daar van af kan helpen. De vorige keer hadden we hem al wat materiaal meegegeven en hem het evangelie uitgelegd.

Verschillende mensen kwamen naar ons toe. Eén van hen was een jongeman die voor ons kwam staan. Hij zei niets, maar bleek wel geinteresseerd te zijn. We konden veel met hem delen en hij nam wat Turks materiaal in ontvangst.

Ook een andere jongeman kwam naar ons toe. Hij vertelde al een keer eerder bij ons te zijn geweest. Nu had hij pijn in zijn schouders en hoofdpijn. Na verschillende keren gesproken te hebben in de naam van Jezus ervoer hij directe verbetering. Hij wilde meer van Jezus weten waarna we veel met hem konden delen.

Een andere man kwam ook naar ons toe en wilde graag gebed voor pijn in zijn benen. Na verschillende keren voor hem gebeden te hebben werd de pijn steeds minder en minder.

Dan nog een komische ontmoeting met een jongeman in een scootmobiel. Vrijmoedig spraken we hem aan en legden we hem meteen de handen op. Hij vond het allemaal prima. Hierna vroegen we waar hij moeite mee had. Hij vertelde dat hij last had van agressie. Hij begreep dus eigenlijk niet wat we bedoelden. Als we voor mensen bidden dan vragen we of ze iets kunnen doen wat ze daarvoor niet konden. We legden dat aan hem uit en vroegen hem waarom hij in een scootmobiel zat. Hij vertelde gezond te zijn, maar wilde naar de coffeeshop om wiet te halen. Hij had echter geen zin om te lopen dus had hij de scootmobiel van zijn vader gepakt. Echt hilarisch! We konden alsnog veel met hem delen en baden onder andere voor zijn agressie.

We hadden nog vele gesprekken en deelden nog veel materiaal uit. Iemand van ons had heel veel Turks materiaal meegenomen. Alles was door de mensen meegenomen!

Wauw! Den Haag...de mooiste plek van Nederland om te verkondigen! Wat een openheid! En wat een wonderen gebeuren hier toch altijd weer!

Alle eer aan God en zijn Zoon Jezus Christus!!!