2020-03-21

2020-03-21

Wat een glorieuze dag was het gisteren in Den Haag zeg! Hallelujah! We waren met vijf dappere strijders.

Allereerst wil ik even iets zeggen: dit verslag is een getuigenis van wat God heeft gedaan. Dit heeft niets te maken met ons. Het Woord van God roept ons op om de grote daden van de Heer te verkondigen. Sommigen zeggen: jullie lopen er mee te koop, jullie scheppen op. Wij lopen alleen maar te koop met Jezus en scheppen op over Gods goedheid. Sommigen zeggen: Jezus vertelde altijd tegen de mensen dat ze het niet verder mochten vertellen als ze genezen waren. Dit is niet waar! Er zijn ook een aantal teksten te vinden dat Jezus zegt dat ze het juist wel verder moeten vertellen. Dat Hij de ene keer het ene vertelde en de andere keer het tegenovergestelde, vertelt ons dat er een reden is waarom dit zo was. Ik heb hier zelf zo mijn gedachten over, maar dat doet nu niet ter zake. Op diverse plekken laat het Woord zien dat wij juist moeten vertellen over de grote daden van de Heer. Hoe zullen anderen mensen Hem anders kunnen leren kennen? Als je oprechte vragen hierover hebt stuur me dan maar een persoonlijk berichtje, zodat ik je deze vragen misschien kan beantwoorden.

Ook weet ik dat sommigen of misschien wel velen commentaar zullen hebben op hetgeen wij op dit moment doen: handen geven, handen opleggen, knuffels geven etc. Wij geloven in het Woord van God en mediteren veel op onder andere Psalm 91 en Lucas 10:19. Het Woord is waar en het is gezond verstand om hierop te vertrouwen. Als jij hier anders over denkt is dat geen probleem, maar laat ons aub Zijn ding doen. Jezus heeft zijn discipelen zelfs geboden om melaatsen te reinigen. Melaatsheid was erg besmettelijk.

Toen we gisteren op onze plek aankwamen begonnen we met het opstellen van de banners. De eigenaar van de zaak kwam naar buiten en vroeg: wat schuift dat? We vertelden hem dat we hier al veel vaker gestaan hebben en dat het toen geen probleem was. Hij zei: tijden veranderen. We vroegen wat hij ervoor wilde hebben. Een glimlach, zei hij   Deze kon hij krijgen. Hij las de woorden die op de banner staan hardop voor waarop wij vroegen of hij ergens last van had. Hij vertelde al een aantal jaren last te hebben van een hernia en zei dat wij hem daar toch niet van af konden helpen. Hij ging snel weer naar binnen. Later in de middag was de beste man getuige van een genezing die hij voor zijn ogen zag gebeuren. Hierdoor mochten we ook voor hem bidden. We legden hem de handen op en spraken volledige genezing uit in de naam van Jezus. De man genas en was stomverbaasd! Hij vertelde moslim te zijn. We vertelden hem dat Jezus hem genezen had en deelden het evangelie met hem. Hij wilde vooralsnog toch liever bij zijn eigen geloof blijven. Wel nam hij een getuigenisboekje in ontvangst. Een tijdje later hadden we nog een gesprek met hem en vroegen hem of hij veel geld misliep doordat mensen alleen maar voedsel bij hem konden afhalen. Dit was inderdaad het geval. We baden dat God zou gaan voorzien in alles wat hij nodig heeft en kochten een aantal lekkere bakjes cappucino bij hem.

Ook een vrouw vertelde last te hebben van een hernia. Ook zij werd direct genezen door Jezus! Ze bleek ook een zus van ons te zijn.

We gebruikten gisteren regelmatig de openingszin: bent u angstig? Bent u bang? De ene persoon was bijna panisch, de ander was totaal niet bang. Een vrouw liep voorbij met een sjaal voor haar mond. We vroegen haar of ze angstig was. Ze vertelde idd bang te zijn. We vertelden haar het goede nieuws en dat er bescherming is bij Jezus. Een van ons vertelde zijn verhaal dat God hem van zijn drugsverslaving had afgeholpen. De vrouw vertelde zelf ook door Jezus gered te zijn. Ze was namelijk jarenlang alcoholist geweest en was door Jezus hier van af gekomen. We bemoedigden haar met het Woord waardoor de angst verdween. Bemoedigd en zonder sjaal voor haar mond vervolgde ze haar weg.

Ook spraken we een man die vertelde angstig te zijn. We deelden het goede nieuws met hem waarop hij een gebed met ons bad. Ook geboden we iedere geest van angst van hem te wijken in de naam van Jezus.

Er kwam een man op krukken aangelopen. Hij vertelde dat hij pasgeleden thuis voor het raam stond toen hij ervoer dat er iets in hem kwam. Tegelijkertijd barstte zijn voet open. Het voelde allemaal heel strak. We legden hem diverse keren de handen op waarna de man door Jezus genezen werd! Deze Jezus wilde de man wel leren kennen. Hij bad een gebed met ons en we wisselden telefoonnummers uit. De man vervolgde blij en zonder krukken zijn weg!

Een andere man op krukken wilde ook wel genezing ontvangen. Hij vertelde last van zijn rug en voeten te hebben. Na verschillende keren gesproken te hebben genas zijn lichaam. Ook bad hij een gebed met ons.

Een vrouw vertelde pijn in haar schouder en rug te hebben. Ook deze vrouw werd genezen en kwam van al haar pijn af in de machtige naam van Jezus Christus, welke zij ook bleek te volgen   Ze vertelde zich helemaal licht te voelen.

We hadden een Nederlandstalige banner staan en ook een in het Arabisch. Een man werd aangetrokken door de Arabische banner. Helaas kon hij amper Nederlands spreken. Wel nam hij een Arabisch nieuw testament in ontvangst.

Met vele moslims kwamen we in gesprek. Ze waren allemaal overtuigd van de koran. Toch konden we het een en ander delen en baden we dat God de Waarheid zou laten zien.

Een jochie vertelde een scheur in zijn arm te hebben. Hij had er niet zoveel last meer van, maar vond het goed dat we spraken tegen deze scheur. Na het gebed gaven we hem een getuigenisboekje mee.

We spraken met een Hindoestaans stel en vertelden hen de blijde boodschap. Na het woord ontvangen te hebben bad de man een gebed met ons.

Er kwam een man in een scootmobiel onze kant op. We hielden hem staande en vroegen hem wat er aan de hand was. De man vertelde geopereerd te zijn. Dit was al jaren geleden, maar de man had nog steeds pijn en een branderig gevoel. Na verschillende keren tegen zijn lichaam gesproken te hebben ervoer de man directe verlichting van zijn klachten.

Een buitenlandse vrouw was geinteresseerd in het goede nieuws en bad een gebed met ons. Ze nam een nieuw testament in ontvangst. We stelden voor om nazorg te bieden, maar de vrouw wilde zelf graag een kerk opzoeken in haar buurt.

In een gesprek met een stel werd de vrouw zichtbaar door God aangeraakt. Haar ogen traanden.

Ook een moslim in een scootmobiel werd geraakt nadat we voor hem baden. Hij wist zich er geen raad mee en reed weg.

We spraken een jongeman die een joint aan het roken was. Hij vertelde kanker te hebben en dacht door hard te werken en keihard je best te doen hiervan af te komen en verder te komen in het leven. We vertelden hem over een andere Weg en mochten voor hem bidden.

We hadden een soort van gettoblaster bij ons waardoor we bezig waren onder het genot van Heerlijke aanbiddingsmuziek. Een vrouw kwam naar ons toe om ons te bemoedigen. Ze hoorde namelijk een bekend nummer voorbij komen. Ze bleek een zus van ons te zijn. We merkten dat ze verkouden was en boden gebed aan.

Wat een Heerlijke Glorieuze dag was het zeg!
Dit is de tijd om uit te gaan!!!

Dank U Papa God is Trouw,
God is Goed, God is Groot, God is Liefde!!!