2019-06-22

2019-08-02

Vrijdag een gezegende avond gehad op de midzomermarkt in Vlissingen. We waren met zo'n 9 dappere strijders.

Een Turkse man vertelde dat er in zijn paspoort stond dat hij moslim was, maar hij geloofde niet. Hij had wel ooit een visioen gehad waarin hij Jezus had gezien. We vertelden hem over Jezus. De man vertelde ons vast te zitten aan een aantal zonden. We konden veel met hem delen, maar uiteindelijk werd het teveel voor de man en kapte hij het gesprek af. We spraken nog wel genezing uit over zijn knieën, waar hij soms last van had.

We hadden een goed gesprek met een dame die wel een christelijke opvoeding had gehad, maar die geen geloofszekerheid had. We konden veel met haar delen. Ze bleek ook wat lichamelijke klachten te hebben waaronder beenlengteverschil. Na gesproken te hebben in de naam van Jezus werd het verschil opgeheven. Ook ervoer ze directe verlichting van andere klachten.

Een persoon had last van slapeloosheid. We mochten hiervoor bidden en gaven wat materiaal mee.

In een gesprek met een moslim vertelde de man pijn te hebben in zijn nek. We mochten hem de handen opleggen en spraken genezing over hem uit. Alle pijn week! We vertelden hem over Jezus en gaven hem materiaal mee.

Een vrouw vertelde pijn in haar lichaam te hebben, voornamelijk in haar benen. We geboden iedere pijn in haar lichaam te wijken in de naam van Jezus. Na twee keer gesproken te hebben was alle pijn weg!

We hadden een goed gesprek met een man. Zijn vrouw stond er ook bij, maar was niet geinteresseerd. De man ging wekelijks naar het leger des heils en vertelde te geloven. Toch ervoeren we dat hij niet wedergeboren was. We vertelden hem het goed nieuws en spraken met hem over geloof, bekering en doop. We gaven onze contactgegevens aan hem en hij zou erover na gaan denken.

Twee jongemannen waren erg open en bleven lang luisteren naar hetgeen wij hen te vertellen hadden. Ze vertelden vaker te zijn aangesproken. We zeiden tegen hen dat dit niet voor niets was en dat God hen op het oog heeft. Ze waren erg onderzoekend en stelden ons vragen.

Een jongeman liep op krukken. Hij was samen met een vriend en een vriendin. Hij wilde geen gebed. We vertelden hen hoe God onze levens heeft veranderd en dat Jezus ook hun Redder, Verlosser en Heer wil zijn. Na het gesprek spraken we alsnog genezing uit over het lichaam van de jongeman, waarna ze hun weg vervolgden.

Het mooiste was misschien nog wel een vrouw in een rolstoel. Ze vertelde last van jicht te hebben en had erge pijn. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit over haar lichaam. Na drie keer was alle pijn weg! Ze vertelde, evenals de mensen die bij haar stonden, een katholieke opvoeding te hebben gehad. We deelden met hen waar het werkelijk om draait en gaven hen een aantal getuigenisboekjes mee.

We hadden nog wat gesprekken en mochten nog voor wat mensen bidden.

Al met al weer een mooie avond gehad!
Dank U Jezus!!!