2018-10-19

2018-10-19

Gisteren de eerste dag gehad van de DHT in Krimpen aan den Ijssel. Onze Duitse broeder David Frey gaf goed onderwijs. Aan het einde van de dag mochten we het onderwijs in praktijk brengen door voor elkaar te bidden. Bij velen werd been en armlengte opgeheven in de naam van Jezus. Wat ik nog niet eerder meegemaakt had, was dat mensen juist klachten kregen nadat hun beenlengteverschil was opgeheven. Opzich logisch dat dit kan gebeuren, aangezien je lichaam anders staat. Deze klachten verdwenen of verminderden vrijwel direct nadat er tegen gesproken werd.

In het recreatiecentrum waar de conferentie gehouden word is ook een bowlingcentrum en een biljartzaal. Er komen dus regelmatig mensen naar het gebouw. In de pauzes zorgde dat al voor een aantal geweldige ontmoetingen. Zo zagen we een oude man met een kruk lopen. Iemand vroeg wat de man had. De man vertelde hele erge rugpijn te hebben. Pijnscore 8! De handen werden bij hem opgelegd en de rug werd geboden te genezen in de machtige naam van Jezus. Alle pijn verdween! De man zei met tranen in zijn ogen: Hoe bestaat dit?!

Buiten zat een man op een stoel te roken. Onze banner stond buiten. Hij had deze gezien en vroeg of wij hem van zijn rugpijn af konden helpen. De beste man had al een vermogen uitgegeven, maar niets hielp. €5000 Voor een speciaal bed, €265 voor nieuwe zooltjes, van allerlei therapien, reiki, maar niets had geholpen. Ik vertelde de man dat we mensen aan het trainen waren in het genezen van de zieken. Ik haalde een broeder, zodat deze voor hem kon bidden. De man had nog niet door dat we Christenen waren en toen hij ineens ergens de naam van Jezus hoorde zei hij: Daar geloof ik niet in. Iedereen weet toch dat er niets is. Er dreigde een discussie te komen, maar we stopten hier direct mee en moedigden onze broeder aan om de man de handen op te leggen. De broeder legde zijn hand op de rug van de man en sprak genezing uit in de machtige naam van Jezus. De man stond op en was verbaasd. De pijn was minder! Onze broeder legde hem nog een keer de handen op en sprak nogmaals volledige genezing uit. De man zei stomverbaasd: Jezus! We zeiden: Juist! Hij is het! De pijn was zo goed als weg. Nu moest hij snel naar boven want hij had een biljartwedstrijd. Enige tijd later spraken we hem buiten. Hij vertelde alleen nog pijn te hebben bij het stilstaan. Tijdens het lopen had hij geen pijn meer! We legden hem nogmaals de handen op en deelden het goede nieuws met hem.

Een paar zussen gingen eropuit in de pauze. Ze kwamen een vrouw tegen met een gehoorapparaat. Ze mochten voor haar bidden en vroegen of ze het meteen kon uittesten. Ze kon goed liplezen dus moesten we buiten haar zicht gaan staan. Ze kon alles goed verstaan en deed haar gehoorapparaat in haar tas!

Vandaag dag twee!

Je kan nog steeds komen!

God is goed!!!