2018-06-30

2018-06-30

Wat een Heerlijke dag weer gisteren in het zonnige Papendrecht! We waren met vier dappere strijders.

We kwamen in gesprek met een man die erg teleurgesteld was in mensen die God hadden vertegenwoordigt. Ook had hij bepaalde nare dingen zien gebeuren in zijn leven die hij niet begreep. Door beide zaken had hij een heel naar beeld van God. We vertelden hem hoe God echt is en baden voor hem. De man moest er van huilen.

Een broeder die bij ons was bleek beenlengteverschil te hebben. Na gesproken te hebben in de naam van Jezus kwamen zijn benen weer netjes gelijk.

We stelden wat vragen aan een man die vertelde ook in Jezus te geloven. Vanuit het niets werd de man boos. We ervoeren dat dit demonen waren die in hem gingen manifesteren en spraken vrijheid uit over de beste man. Hij ging er snel vandoor.

Ook een vrouw werd uit het niets erg fel. Ook zij bleek last te hebben van boze geesten. We konden kort iets met haar delen en spraken bevrijding en genezing over haar uit in de machtige naam van Jezus.

Er kwam een man aangelopen met zijn zoontje. Hij had zijn arm in het gips. We vroegen hem wat er gebeurd was. Hij vertelde zijn arm gebroken te hebben tijdens een ruzie met zijn buurman. We legden hem de handen open spraken genezing uit over zijn arm. Na verschillende keren gesproken te hebben was de pijn op sommige plekken weg. De man vertelde moslim te zijn waarop we het een en ander konden delen. We hadden een mooi boekje bij ons in de Arabische taal die de man in ontvangst nam. Even later liep iemand anders van ons nogmaals op deze man af. Hij wist niet dat hij al aangesproken was. Onze broeder sprak nogmaals meerdere keren genezing uit over de arm van de man waarna alle pijn verdween! Hierna konden we nog meer met hem delen.

Twee jongens kwamen naar ons toe en vroegen wat we aan het doen waren. We vertelden hen dat we opzoek waren naar mensen met een nood in hun leven, bijvoorbeeld pijn of ziekte. Een van de jongens vertelde pijn in zijn gebit te hebben. We gaven hem een hand en geboden te pijn te wijken in de naam van Yeshua. De jongen was stomverbaasd toen alle pijn direct verdween! Hij vroeg: Hoe doen jullie dat? We vertelden hen beiden over de Here Jezus en gaven hen materiaal mee. Ook namen ze beiden nog plaats op de stoel om hun beenlengte te laten controleren. Bij beiden waren de benen echter gelijk.

Er liepen twee jongemannen langs. Een van hen had een steunkous om zijn hand. Hij vertelde al een hele tijd last te hebben van een ontsteking. We mochten vier keer voor hem bidden, waarna er verbetering in zijn hand kwam. Beide jongens hadden niets met Jezus. We konden heel kort iets delen. Ook namen ze een getuigenisboekje in ontvangst.

Na een hele lange discussie met een moslim stelden we aan hem voor dat we zouden bidden dat God de waarheid zou openbaren. Hier was de man het mee eens.

We liepen een stukje door het winkelcentrum toen we het op ons hart kregen om aan een man te vragen of hij er al zeker van was. De man vroeg: Waarvan? Waarop wij antwoordden: Dat als u op een dag sterft, u da naar de hemel gaat. De man zei: Dat weet niemand. We vertelden hem dat wij het zeker wisten, omdat wij vertrouwen op het offer dat de Here Jezus voor ons gebracht heeft aan het kruis. Een kwartier later kwam de man weer langs gelopen en wees naar ons. Hij kwam dichterbij en zei: Jullie hebben me aan het denken gezet en jullie hebben gelijk! Vrolijk vervolgde de man zijn weg.

Twee van ons liepen een rondje en kwamen uit bij een christelijke boekenwinkel. Hier konden ze naar het toilet en kregen zelfs een glas water aangeboden. We konden de medewerkers bemoedigen en zij ons. Een vrouw vertelde erg actief te zijn in de dingen van God en als er pijn of ziekte was dan liet ze haar dochtertje daar meestal voor bidden. Zo had haar dochtertje een 100% score in het wegsturen van de hik.

We hadden nog diverse gesprekken en deelden nog wat materiaal uit.

Dank U Jezus!!!