2018-06-05

2018-06-05

Gisteren een gezegende dag gehad in Eindhoven! In de middag hebben we het goede nieuws verkondigt met een aantal dappere strijders. In de avond hadden we ontmoeting en een Heerlijke maaltijd. Daarna mocht ik voor ongeveer 20 man onderwijs geven en heb ik wat dikke heilige koeien op de barbecue gegooid  😉

In de middag mochten we voor verschillende mensen bidden. Twee zussen hadden beiden pijn in hun arm. Bij beiden moest na drie keer spreken de pijn wijken voor de naam van Jezus! Ook mochten we voor een aantal andere dingen bidden die niet direct testbaar waren.

We hadden een heel goed en lang gesprek met een jong stel. Ze waren beiden erg open. We mochten voor hen bidden en ze ervoeren van alles. De jongeman vertelde drugs te gebruiken en hield zich ook bezig met occulte praktijken. Hij wilde zich hier graag van bekeren en beleed zijn zonden aan onze hemelse Vader! Hij gaf zijn telefoonnummer om contact met een van ons te houden! We kregen sterk de indruk dat dit een discipel van Jezus zal worden!

Een zus was er deze middag voor het eerst bij. Ze had nog nauwelijks ervaring en werd meteen aan het werk gezet. Ze mocht haar handen op de knie van een jongedame leggen. Na gesproken te hebben in de naam van Jezus genas de knie! De jongedame was samen met een vriendin en een vriend. Door dit wonder kwamen ze erg open voor wat we hen te vertellen hadden. De zus die voor het eerst mee was vertelde muzieklerares te zijn. Alsof het allemaal door God geleid werd, en dat werd het natuurlijk ook! De jongedame hield van zingen en wilde graag in contact blijven met onze zus!

Er kwam ook nog een broer langs gistermiddag. Hij had zijn buurvrouw meegenomen dier ernstig ziek was. Ze vertelde kanker te hebben. Ze stond open voor gebed en ervoer van alles! Ze vertelde zelfs te ervaren dat de ziekte haar lichaam verliet en was helemaal ontroerd! Wordt vervolgd!

We hadden nog diverse gesprekken, mochten nog voor een aantal mensen bidden en deelden materiaal uit.

In de avond heb ik onder andere onderwijs gegeven over heilige koeien betreft het genezen van de zieken. Het was een hele mooie avond!

Al met al was het weer een Heerlijke dag!

Alle eer aan Koning Jezus!!!