2018-05-26

2018-05-26

Gisteren een zonnige dag gehad in Hoorn. We waren met zo'n 10 dappere helden.

We hadden een gesprek met een reiki genezeres. Ze had veel ervaring met religie. We vertelden haar dat het niet gaat om religie, maar dat we een levende God dienen die een relatie met de mens wil. Ook vertelden we haar over onze en de enige goede krachtbron genaamd: Jezus!

Een man vertelde last te hebben van zijn rug. Na diverse keren gesproken te hebben in de naam van Jezus kwam er directe verbetering.

Er kwam een oude vrouw langsgelopen. We vroegen aan haar hoe het met haar ging. Ze vertelde te zijn gevallen en had kneuzingen in haar rug. Ze had hier zoveel last van dat ze niet mee kon met een familieweekend. We mochten voor haar bidden en deelden het goede nieuws met haar. Aan het einde van de middag kwam ze terug om te vertellen dat ze geen pijn meer had en dat ze nu alsnog naar het familieweekend kon!

We hadden een goed gesprek met een Armeense man. Hij was erg open voor het goede nieuws en bad met ons een gebed om een eerste stap naar God te zetten.

Iemand van ons had nog één kaartje van een website waar getuigenissen etc. opstaan van ex-moslims die Jezus hebben leren kennen en vroeg aan de Heilige Geest aan wie ze deze mocht geven. Kort daarop kwamen er een aantal moslimdames aangelopen. Onze zus ervoer dat de Geest tot haar sprak dat het kaartje aan deze dames mocht geven. De moslima's waren ontzettend blij met het kaartje!

We hadden een mooi gesprek met een meisje die erg open stond voor wat we haar te vertellen hadden. We mochten voor haar bidden en gaven haar een Johannes evangelie waar ze erg blij mee was.

Een moeder met haar dochter kwamen naar ons toe. De dochter vertelde pijn in haar rug te hebben. Ze was geopereerd en had pennen in haar rug. Na gebeden te hebben in de naam van Jezus verdween alle pijn! Enige tijd later kwamen moeder en dochter weer terug. Nu wilde moeder ook graag van haar rugpijn af. Ook zij werd genezen door Koning Jezus! Hierna konden we veel aan hen delen en stonden ze erg open.

Iemand van ons kwam een oude bekende tegen, die hij kende van zijn oude gemeente. Onze broer vertelde hoe Jezus zijn leven heeft veranderd en getuigde van de geweldige dingen die hij nu meemaakt met God en dat dit voor iedere gelovige is. De man werd hierdoor aan het denken gezet en contactgegevens werden uitgewisseld.

Er liep een jongeman voorbij die we ongeveer een jaar geleden ook waren tegengekomen in Hoorn. Hij zat toen bij een hanggroep waar ook een aantal satanisten tussen zaten. De jongen stond toen al open en we konden ook veel met hem delen en voor hem bidden. Nu konden we nog meer delen en nogmaals voor hem bidden. tijdens het gebed begon hij te manifesteren. We wisselden gegevens uit om hem verder te gaan helpen.

We mochten bidden voor een jongedame. Ze had een kruisje om haar nek, maar vertelde niet te geloven. We deelden het goede nieuws met haar wat ze erg interessant vond. Aan het einde van het gesprek kreeg ze nog een nieuw testament mee.

Een stel kwam voorbij waarvan de vrouw in een rolstoel zat. Ze had een hersenbloeding gehad en was hierdoor deels verlamd. We legden haar de handen op en spraken verschillende keren genezing uit in de naam van Jezus. Ze vertelde dat ze een warmte door haar voelde stromen. Haar man vroeg zelf gebed aan ons. Hij had de ziekte van bechterew en nog een aantal andere kwalen. Ook hem legden we de handen op. Ook deze man vertelde een warmte door zijn lichaam te voelen stromen. Ook zijn oren begonnen ineens te suizen. We kregen door dat het demonisch was en spraken ook volledige vrijheid uit in de naam van Jezus. Ze geloofden beiden dat er meer was tussen hemel en aarde. Wij konden hen hierover vertellen.

Een moslima zag onze banners en wilde graag van haar lichamelijke kwalen af. Ze vertelden last te hebben van artrose in haar knieën. Na verschillende keren gesproken te hebben in de naam van Jezus werd de pijn direct minder. We gaven haar een kaartje en een boekje mee in haar eigen taal.

Even later nam er nog een moslima plaats op de stoel. We controleerden of ze beenlengteverschil had en dit bleek ook zo te zijn. Na gesproken te hebben in de naam van Jezus kwamen haar benen netjes gelijk. Ze ervoer hierdoor directe verbetering in haar rug. Ook zij nam een boekje in ontvangst.

Iemand van ons ervoer door de Heilige Geest dat hij een man aan moest spreken. Deze man had ooit een ongeluk gehad waardoor hij in zijn rechter bovenlichaam verlamd was. Onze broer mocht voor de man bidden waarna de man tintelingen en een duidelijke verandering ervoer! Hierna konden we het evangelie aan hem delen.

Twee mannen liepen langs waarvan er een een groot kruis om zijn nek had. We vroegen aan hem wat het kruis voor hem betekende. Het was voor hem niets meer dan een sieraad. We vertelden hem dat er zo'n 2000 jaar geleden Iemand aan het kruis gegaan is om verzoening te brengen tussen God en de mens. We konden nog meer delen, mochten voor hem bidden en gaven hem een nieuw testament mee. De andere man, die de begeleider bleek te zijn vond de Bijbel een heel mooi boek, maar kende de Schrijver niet persoonlijk. Ook aan hem konden we veel delen en ook voor hem mochten we bidden.

Een man vertelde last te hebben van een burn out en had soms rugpijn. Hij wilde hier wel van af, maar wilde eerst weten hoe we dit gingen doen. We vertelden hem dat we dit zouden doen door onze handen op hem te leggen en te gaan spreken. Dit vond hij prima. We spraken diverse keren genezing en bevrijding uit in de naam van Jezus. Hij vertelde na iedere keer dat we spraken verlichting te voelen. Hierna deelden we het goede nieuws. Hij vertelde met pasen en met kerst naar de kerk te gaan en daar werd hij ook altijd blij van. Hij stond erg open en wilde er even goed over na gaan denken voordat hij een keuze zou maken. We ervoeren dat God met hem bezig was en drongen er op aan om er niet te lang mee te wachten. We wisselden onze gegevens uit om contact te houden.

We mochten een paar keer bidden voor een man met rugpijn. We vroegen naar een pijnscore. De pijn ging van een 8 naar een 5. De man was een beetje ongeduldig en wilde toen verder. Hij was samen met zijn vrouw. Beiden stonden verder helaas niet open voor het goede nieuws. Wel namen ze wat materiaal mee.

Op de terug weg kwamen een aantal van ons nog een paar moslims tegen. Een van hen vertelde pijn in zijn arm te hebben. We mochten voor hem bidden waarna alle pijn moest wijken voor de naam van Jezus.

We hadden nog veel gesprekken en mochten voor vele mensen bidden. Ook konden we heel veel materiaal uitdelen.

God is zo goed!!!