2017-11-18

2017-11-18

Vandaag een mooie dag gehad in Houten. We waren met 5 dappere strijders. Voor en na de outreach regende het. Tijdens de outreach was het droog Hallelujah!

Er liep een man langs de banners. We vroegen aan hem of hij een nood in zijn leven had. Hij vertelde ons dat hij een paar jaar geleden zijn zoon verloren had. Hij had niets met geloof. Toch mochten we voor hem bidden.

Twee meiden vertelden last te hebben van pijn. De een had last van haar enkel. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit in de naam van Jezus waardoor de pijn verdween. Hierna vertelde ze dat haar vriendin al een paar maanden last had van haar knie. Ook deze pijn moest wijken in Zijn naam. Hierna konden we het goede nieuws met hen delen.

We hadden een lang gesprek met een moslima. Ze geloofde door goede werken in de hemel te komen. We vertelden haar de waarheid vanuit Gods Woord. Aan het einde van het gesprek stelden we voor om te bidden of God de waarheid zou laten zien.

Ook een Turkse man vertelde moslim te zijn. Hij had last van zijn rug. Jezus nam alle pijn weg. De man was erg open voor wat we hem vertelden. We mochten hem een dvd meegeven waarop getuigenissen van ex-moslims staan die door een droom of visioen van Jezus tot geloof in Hem zijn gekomen als de Zoon van God.

We spraken een stel. De dame bleek uit Duitsland te komen en vertelde te geloven. Ze was verkouden en vond het prima dat we voor haar wilden bidden. Na het gebed gingen ze er snel weer vandoor.

Een man was erg geinteresseerd in wat we hem te vertellen hadden. Hij vertelde artrose in zijn hand te hebben. We mochten voor hem bidden. Hij wilde graag onze contactgegevens hebben om contact te houden en vroeg wanneer we er weer zouden staan.

Na een lang gesprek met een man mochten we kijken of hij beenlengteverschil had. Dit bleek hij niet te hebben. Terwijl we met deze man bezig waren kwam er een andere man nieuwsgierig bij staan. We vroegen of hij ergens last van had. Hij vertelde last te hebben van zijn rug en van zijn ogen. We mochten hem de handen opleggen en spraken genezing uit. Ook bij deze man mochten we kijken of hij beenlengteverschil had. Deze man had wel een verschil wat in Jezus naam op werd geheven.

Er liep een vrouw op krukken. Ze was pasgeleden geopereerd en had een nieuwe knie gekregen. We spraken een spoedig herstel over haar uit in de naam van Jezus. Toen ze Zijn hoorde zei ze: In die naam zal het zeker goed komen en zal ik morgen weer kunnen springen!

We werden aangesproken door een dame van Qurrent die ons groene stroom probeerde te verkopen. Na haar verhaal konden we heel veel aan haar delen. Ze vertelde op een christelijke basisschool gezeten te hebben, maar niet te geloven. Tijdens het gesprek werd ze meerdere malen zichtbaar aan het denken gezet.

We hadden nog wat gesprekken en mochten nog voor een aantal mensen bidden.

God is goed!!!