2017-11-04

2017-11-04

Vandaag een vooral geregende middag gehad in Papendrecht. We waren met 3 dappere strijders waarvan er een voor het eerst mee de straat op ging.

Door de regen hadden we niet zoveel aanspraak.Toch hebben we over de gehele middag nog aardig wat mensen kunnen spreken en een paar bijzondere genezingen gezien.

We kwamen in gesprek met een stel. De man liep met krukken en had pijn in zijn rug. Hij vertelde overal al geweest te zijn, maar zijn rug bleek versleten te zijn en niemand kon hem hier mee helpen. We mochten hem de handen opleggen en spraken herstel uit over zijn rug. De pijn werd minder en minder en verdween na verschillende keren gesproken te hebben. Zijn vriendin vertelde last te hebben van een beperking. Ook hier mochten we tegen spreken. We konden verder kort wat met hen delen en gaven ze een mooie folder mee.

Een vrouw vertelde last van haar heup te hebben. Ze had pas een nieuwe kunstheup gekregen. We pakten haar hand vast en liepen een stuk met haar mee terwijl we naar haar heup wezen en genezing uitspraken. De vrouw was stomverbaasd toen ze de pijn weg voelde trekken. We vertelden haar dat ze God moest zoeken en een Bijbel moest kopen.

We spraken een man met lichte pijn in zijn onderrug. Na een keer gesproken te hebben verdween alle pijn. Toen hij de naam van Jezus hoorde vroeg hij meteen van welke kerk we waren. Het bleek een broeder van ons te zijn.

Een man vertelde last te hebben van bronchitis. We mochten voor de beste man bidden en deelden het goede nieuws met hem. Hij vertelde het goede nieuws te kennen en ook iedere week naar de kerk te gaan. Hij geloofde het met zijn verstand, maar wilde niet zijn hart aan God geven.

We kwamen in gesprek met een oudere man in een scootmobiel. Deze man geloofde wel dat er iets was, maar was heel erg verbitterd. Hij vertelde heel veel narigheid meegemaakt te hebben. Hij was erg boos op verschillende personen en kon/wilde deze niet vergeven, nooit van z'n leven. We vertelden hem over het offer van Jezus waardoor God al onze zonden vergeeft en dat Hij ook van ons vraagt om anderen te vergeven. We konden nog meer delen en gaven de man een mooi folder mee.

Er kwam een buitenlandse vrouw in een scootmobiel langs gereden. Haar kleinzoon moest het vertalen. Zijn oma bleek alleen overgewicht te hebben. Omdat voor God alles mogelijk is en ook alles mogelijk is voor wie gelooft, hebben we voor gewichtsverlies gebeden bij deze mevrouw. Hierna konden we het een en ander delen aan haar kleinzoon. We ervoeren dat hij een verslavingsprobleem had en gaven hem na ons gesprek een getuigenisboekje mee.

De visboer stond er ook weer. We hebben hem diverse keren ontmoet in verschillende plaatsen. Ook nu kwam hij weer een lekker warm visje bij ons brengen. Aan het einde van de middag liepen we nog even langs om hem te bedanken. Hij vertelde ons een bijzonder verhaal van een atheist die regelmatig vis bij hem kwam halen. Na veel gezaaid te mogen hebben mocht hij pasgeleden voor deze jongeman bidden. Enige tijd later hoorde hij via via dat hij nu zijn leven aan Jezus gegeven heeft! Hallelujah!!!

Het meest bijzondere wat we vandaag mee mochten maken is het volgende: We kwamen een man tegen met krukken die bijna omviel. Hij vertelde een van de weinigen overlevenden te zijn van een vliegtuigramp. Wel had hij hier wat lichamelijke ongemakken aan overgehouden. Hij had iets aan zijn been en ook had hij last van zijn evenwichtsorgaan. Hij had haast maar we liepen met hem mee en boden gebed aan. Tijdens het lopen legden we hem de handen op en spraken we genezing uit.Hij vertelde bijna bij zijn ouders te zijn en zei tegen ons dat we niet mee naar binnen mochten. Een klein uur later zien we dezelfde man zonder krukken over straat lopen! We liepen naar hem toe om te vragen hoe het met hem ging. Hij vertelde dat hij net bij zijn ouders was en dat hij toen warmte door zijn rug voelde stromen. Dit was de plek waar een van ons zijn hand had gelegd. Hij vertelde dat het nu direct al een heel stuk beter ging! We vertelden hem nogmaals wie hier verantwoordelijk voor was en deelden nog het een en ander.

We mochten voor nog een aantal mensen bidden en vertelden verschillende mensen het goede nieuws.

God is goed!!!