Verslag (1) 14 Oktober 2017

Verslag (1) 14 Oktober 2017

Vanmorgen onze laatste outreach gehad. Verschillende broers en zussen hebben de trainingen goed opgepakt en waren vanmorgen lekker bezig!

Vele mensen werden weer genezen en bevrijd en ongetwijfeld zullen er ook deze morgen weer mensen gewonnen zijn voor het Koninkrijk.

Een aantal mensen ervoeren Gods kracht door hen heen stromen toen er voor hen gebeden werd.

We baden voor een vrouw met rugklachten. Er kwam na verschillende keren spreken directe verbetering. Haar zoontje van een jaar of 7 zat er ook bij. Zijn naam was Immanuel. Zoals jullie weten spreken we kort en krachtig tegen de pijn, de ziekte, het lichaam of de demon, omdat dit ook zo in de Bijbel staat. We spraken dus kort en krachtig tegen de rug van de moeder. Immanuel vond het jammer dat we zo kort spraken. Hierop zijn we voor hem gaan bidden. Hij stond op, sloot zijn ogen en vouwden zijn handen samen. We spraken woorden van God over hem uit. Toen we klaar waren bleef hij nog een tijdje in dezelfde houding staan. Hij stond zo te genieten. Het leek alsof hij al in de hemel was.

In Nederland gebeurd het heel soms dat er mensen naar je toe komen om gebed te vragen als we met de banners en stoelen staan. We moeten bijna altijd zelf op de mensen afstappen. Hier komen veel mensen naar ons toe. Zo kwam er vanmorgen een man met een kruisje om zijn nek. Hij vroeg gebed. Hij had een poes als huisdier en was deze al twee weken kwijt. We baden dat de poes weer snel terug zou komen. De man werd helemaal emotioneel. Zulke gebedsverzoeken krijgen we niet vaak.

We hebben een zeer goede tijd gehad en zijn erg dankbaar dat we hier deel van uit mochten maken.

God is goed!!!