Verslag 13 Oktober 2017

Verslag 13 Oktober 2017

Vanmorgen en vanmiddag weer een outreach gehad. Het was weer zeer bijzonder! De mensen staan over het algemeen veel meer open dan in Nederland. Wat zijn we eigenlijk arm in Nederland.

Een man vertelde dat hij in zonde leeft, maar wilde zich nog niet bekeren. Ik vertelde hem over het belang hiervan. Hij had last van pijn in zijn maag en borst.Na twee keer gesproken te hebben verdween alle pijn!

Ik vroeg aan een vrouw hoe het met haar ging.
Ze vertelde dat het niet goed ging. Dit was echt bijzonder want dit maken we zelden mee. Ook al gaat het niet goed met mensen, ze zeggen altijd dat het goed gaat. Ik vroeg wat er aan de hand was. Ze vertelde pijn in haar rug en nek te hebben. Na een keer gesproken te hebben verdween alle pijn. Ik kon kort wat delen, maar helaas moest ze er snel weer vandoor.

Een groepje vrouwen kwam bij ons kijken. De eerste vrouw die op de stoel plaatsnam had al een half jaar last van haar nek en schouder. Ronald sprak verschillende keren genezing uit waardoor alle pijn moest wijken. De volgende vrouw had al twee weken last van pijn in haar onderrug. Ik vroeg haar haar hand op haar onderrug te leggen waarna ik mijn hand op haar hand plaatste. Na twee keer spreken verdween alle pijn. Ook de andere dames werden genezen. Een van hen had haar zoon bij zich. Ze was getrouwd met een Nederlandse man en de jongen zag er Nederlands uit. Hij vertelde erg onrustig te slapen en had last van nachtmerries. We spraken vrijheid over hem uit in de naam van Jezus! Ze vertelden allemaal gered te zijn en na doorgevraagd te hebben bleek dit ook te kloppen.

Een vrouw had last van haar onderrug. Jezus genas haar. Ze vertelde gelovig te zijn en moest er snel weer vandoor. Ze gaf wel haar telefoonnummer om verder contact te houden.

Twee meiden keken wat er op de banner stond. Beiden hadden last van pijn in hun schouders. Bij beiden verdween alle pijn na twee keer gesproken te hebben. Ook deze meiden wilden er snel weer vandoor. Wel dankte er een de Heer toen ik vroeg wie hen genezen had.

Een gelovige vrouw kwam van haar rugpijn af in Jezus naam.

Een andere gelovige vrouw had last van pijn in haar hoofd en ook was ze duizelig. Jezus nam alles van haar weg! Deze zus vroeg onze gegevens om in contact te blijven.

We spraken een Hindoestaanse vrouw aan. Ze vertelde last van haar rug te hebben. Na twee keer gesproken te hebben was alle pijn weg. Ze vertelde ook veel verdriet te hebben. Haar zoon was twee maanden geleden op 26-jarige leeftijd overleden. We baden troost, sterkte en kracht over haar uit in de naam van Jezus. Ook konden we veel met haar delen over De Enige Weg tot de Vader.

Er is nog veel meer gebeurd bij de andere broeders.

Hallelujah!!!

Oh ja, we kwamen ook nog een jongeman tegen met een luiaard, een beschermde diersoort. Ik mocht nog even met hem kroelen