Verslag (2) 11 Oktober 2017

Verslag (2) 11 Oktober 2017

Wauw...wat een bijzondere avond was het gisteren zeg! Ronald had, toen we in Nederland waren, al contact met Eric Astwood. In Suriname hebben we hem ontmoet en sindsdien trekken we veel met elkaar op. Samen met zijn vrouw hebben ze een "prayermovement". Deze beweging is begonnen met een paar mensen en uitgegroeid tot een grote groep. Gisteravond waren wij te gast. Ronald en ik deelden samen het woord over het genezen van de zieken. Ook kreeg ik op mijn hart om mijn getuigenis wat uitgebreider te vertellen dan normaal. Achteraf bleek dat er verschillende mensen waren die hier erg door bemoedigd waren. Een van hen herkende zich in mijn levensverhaal en vroeg gebed.

Na onze training vroegen we een zieke en een vrijwilliger naar voren. We vertelden de vrijwilliger hoe hij moest spreken tegen het lichaam en de pijn. De zieke kwam van alle pijn af. Nu mocht deze broeder die genezen was een andere zieke bedienen. Achter elkaar werden er mensen genezen! De nog overgebleven zieken verzamelden zich in een rij. Daar tegenover kwam een rij met vrijwilligers. Geweldig om te zien hoe deze groep uitstapte en direct resultaat zag!

Aan het einde van de avond kregen we het ook nog op ons hart om onze broeders en zusters te dopen in de Heilige Geest. Verschillende van hen vielen om door te kracht van God. Anderen spraken in tongen en weer anderen werden bevrijd van boze geesten.

Vandaag hopen we samen met hen de straat op te gaan om de zieken te genezen en de mensen te bereiken met het goede nieuws.

We ervaren een bijzondere beweging van Gods Geest de laatste dagen!
God is zo ontzettend goed!!! Hallelujah!!