Verslag (1) 07 Oktober 2017

Verslag (1) 07 Oktober 2017

Vanmorgen zijn we naar het ziekenhuis geweest. We verdeelden ons in groepen. Ik zou met twee anderen de intensive care binnengaan, maar om de een of andere reden was dit niet goed geregeld en kregen we geen toestemming. Ik bad dat we toch binnen zouden komen. Daar later meer over.

We gingen met ons groepje naar boven en mochten alle kamers binnen lopen. Verschillende mensen werden direct genezen! Anderen ervoeren directe verbetering.

Een man was met de brommer gevallen en hierdoor had hij onder andere problemen met zijn nek. Hij was hieraan ook geopereerd. Hij had nog wel pijn in zijn nek. Na verschillende keren gesproken te hebben in de naam van Jezus verdween alle pijn en kon hij zijn nek weer vrij bewegen.

Een dame had last van erge pijn in haar hoofd. Ook deze pijn moest volledig wijken in Jezus naam!

Een vrouw had een hernia en was hieraan geopereerd. Ze had pijn en kon niet gaan staan zonder pijn. Ook moest ze zich vasthouden als ze wilde gaan staan. Na gebed stond ze op en had ze geen pijn meer. Ook hoefde ze zich niet meer vast te houden. Haar zus was er ook en kwam van pijn in haar knieën af.

Een andere vrouw was ook geopereerd aan een hernia. Na vele keren gesproken te hebben ervoer ze verlichting. Haar man was op bezoek en had pijn in zijn rug en buik. Er waren al verschillende keren foto's gemaakt, maar ze hadden niets kunnen vinden. We mochten hem de handen opleggen en Jezus genas hem! Ze vertelden gelovigen te zijn. We lieten hen zien vanuit het Woord waar gelovigen toe opgeroepen zijn en dat we in autoriteit mogen spreken tegen de vijand en de werken van de vijand. De man kwam meteen in actie en gebood iedere pijn te wijken bij zijn vrouw.

We spraken een vrouw die pijn in haar hoofd had. Ook had ze last van duizeligheid. Beiden moesten wijken in de naam van Jezus!

Heel bijzonder was ook dat we voor iedereen mochten bidden. Ze wilden het zelfs graag, hoewel ze soms helemaal niet gelovig waren of religieus waren. Wat een onvoorstelbaar verschil in vergelijking met Nederland.

We mochten ook verschillende mensen in het Koninkrijk brengen Halleluja!

Toen ons groepje bijna klaar was op de afdeling waar we waren, kreeg ik een telefoontje dat we toch naar de intensive care mochten komen! Halleluja! God opent deuren! Vanmorgen hoorden we dat we maximaal met z'n tweeën naar binnen mochten. Nu gingen we met zo'n zes man!

We mochten daar ook verschillende mensen de handen opleggen. We houden contact met de mensen van het ziekenhuis en gaan waarschijnlijk maandag weer terug.

Zometeen naar de gevangenis.

God is goed!!!