Verslag 06 Oktober 2017

Verslag 06 Oktober 2017

Hieronder een verslagje van onze outreach van vanmiddag.

Echt bizar! We waren vandaag aan het verkondigen in een winkelcentrum. Vincent en ik spraken een man aan. Hij vertelde gezond te zijn en had nergens last van. We vertelden hem over Jezus, maar daar wilde hij niets van weten. Hij vertelde Hindoestaan te zijn en in reïncarnatie te geloven. Het werd een discussie waarop ik besloot te vragen of ik voor hem mocht bidden. Dat mocht wel. Ik bad dat de Heilige Geest de waarheid aan hem zou openbaren. Een kwartier later kwam de man naar ons toe. Hij was ineens helemaal veranderd! Hij vroeg of hij iets te eten voor ons kon kopen. Hij wilde graag iets terug doen. Hij vertelde dat hij er al 20 jaar over aan het nadenken was en vond het heel bijzonder wat we hem net verteld hadden. Ik stond helemaal perplex! Hij nam een getuigenisboekje in ontvangst en vervolgde vrolijk zijn weg.

Helaas zien we ook hier weer een hoop leugens bij gelovigen. We spraken met 2 meisjes. Een van de meisjes vertelde christen te zijn. Ze zat in een evangelische gemeente en had daar belijdenis gedaan. Toen we haar het een en ander vroegen vertelde ze te geloven dat ze eeuwig leven heeft ontvangen door haar goede werken. We vertelden haar de waarheid. Ze bleek ook beenlengteverschil te hebben. Na gebeden te hebben werd het verschil opgeheven. Haar Hindoestaanse vriendin zag dit en wilde nu ook gebed tegen haaruitval. We konden het evangelie delen en baden in een kringgebed voor een aanraking van de Heilige Geest.

We kwamen in gesprek met een meisje met een katholieke achtergrond. Ze bleek beenlengteverschil te hebben. Deze werd opgeven door Jezus. We konden veel met haar delen. Ze opende haart hart voor Jezus waarna we voor de vervulling met de Heilige Geest baden.
Ze nam blij een nieuw testament in ontvangst.

Een groep jongens toonde berouw en beleden hun zonden. Alle drie openen ze hun hart voor Jezus.

Met verschillende mensen werden de telefoonnummers uitgewisseld om verder contact te houden en gediscipeld te worden.

God is goed!!