Verslag 23 September 2017

Verslag 23 September 2017

Vanmiddag een gezegende tijd gehad in Houten. We waren met vier dappere strijders.

We kwamen in gesprek met een vrouw die vertelde wel te geloven dat er een hogere macht was. Haar dochter was een wedergeboren Christen. Ze was een aantal keren met haar dochter mee geweest naar de kerk, maar had daar nog niets van God ervaren. We mochten getuigen en voor haar bidden.

Twee oudere vrouwen liepen met een rollator. Het waren zussen van elkaar. Ze vertelden beiden de Heer te kennen. De ene vrouw vertelde last te hebben van ischias en ook was ze regelmatig duizelig. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit in Jezus naam. Ze had net haar medicijnen ingenomen dus kon ze niets testen. Haar zus hoorde slecht. Na ook over haar genezing te hebben uitgesproken ervoer ze het gevoel alsof er elektriciteit door haar lichaam heen ging. Ook verbeterde haar gehoor na verschillende keren gesproken te hebben.

Een vrouw vertelde last te hebben van rugpijn. We mochten haar de handen opleggen waardoor alle rugpijn verdween! Ze vertelde zelf ook gelovig te zijn en was bekend met de kracht van God. Ze werkte met gehandicapten en met honden. Een aantal van deze honden waren bevrijd van angst en genezen van lichamelijke klachten na gebed. Ook haar moeder was hierdoor van haar angst afgekomen. We vroegen of ze weleens uit het Woord van God las. Ze vertelde dat haar Bijbel gestolen was. Gelukkig hadden we mooie nieuwe testamenten bij ons waarvan ze er dankbaar een in ontvangst nam!

Onze broeder Jaap had last van zijn gehoor. Hij hoorde nog maar voor 50% en had een gehoorapparaat in. We legden hem de handen op en spraken volledige genezing uit in de naam van Koning Jezus. Zijn gehoor genas en zijn gehoorapparaat kon uit!

We stapten op een groepje jeugd af. Twee meiden zaten op een scooter waarvan er een krukken in haar handen had. Ze droeg deze voor haar vriendin die last had van een pijnlijke spier in haar been. We mochten verschillende keren voor haar bidden. Er was geen direct merkbare genezing. We vroegen of er nog iemand anders ergens last van had. Een van de jongens had vandaag gevoetbald en was hierbij geblesseerd geraakt. hij had last van zijn bilspier. In eerste instantie wilde hij geen gebed omdat hij dacht dat we onze hand per se op de plek moesten leggen waar hij last van had. Toen wij hem vertelden dat dat niet noodzakelijk was wilde hij graag gebed. We gaven hem een hand en spraken drie keer genezing uit. Na iedere keer verbeterde de situatie. Na de derde keer was de pijn volledig verdwenen waardoor hij erg verbaasd was! We deelden het goede nieuws en gaven een getuigenis aan een aantal van hen.

Een oudere nam plaats op een bankje naast ons. We kwamen in gesprek met deze man die vertelde gelovig te zijn. Toch had hij ook zijn twijfels door alle dingen die hij in de wereld ziet. We mochten hem bemoedigen en voor hem bidden.

We vertelden het goede nieuws aan een jongeman die daar in eerste instantie niet zoveel mee kon. De beide ouders van hem waren overleden. We vroegen of zijn ouders in Jezus geloofden. Hij vertelde dat dat zo was. We mochten hem bemoedigen door te vertellen dat zijn ouders dan nu bij Jezus zijn. Hij vroeg of hij daar zelf ook na zijn dood zou komen. We mochten hem de waarheid uit Gods Woord vertellen.

Het was weer een geweldige middag met prachtig weer!

God is goed!!!