Verslag 24 Juni 2017

Verslag 24 Juni 2017

Gisteren een zeer gezegende dag gehad in Hoofddorp. Over de gehele dag waren we met zo'n 25 dappere strijders. Er werd op verschillende manieren het goede nieuws verkondigd: Met de Gloriestoel, de goede mensentest en een aantal die rondliepen om mensen aan te spreken.

In de voorbereiding kreeg een zus nog een prachtig beeld. Ze zag achter iedereen een engel staan!

Een broeder wist niet zeker of hij op de afgesproken plek kon komen vanwege de pijn in zijn benen. Gelukkig haalde hij het toch waarna we hem meteen de handen op konden leggen. Alle pijn moest wijken in de naam van Jezus!

In de ochtend liepen er nog niet zoveel mensen op straat. We wilden een vrouw aanspreken die vertelde net al bij onze collega's te zijn geweest. Ze was daar door Jezus van haar rugpijn af gekomen. Ze vond dit wonderbaarlijk en straalde helemaal!

We herkenden een zus van de vorige keer. We mochten toen voor haar bidden en haar bemoedigen. Ook werd ze aangeraakt door God. Ook nu mochten we voor haar bidden, onder andere tegen haar nicotineverslaving. De zus werd weer aangeraakt door God en voelde van alles door haar heen stromen.

Een oudere vrouw vertelde heel dankbaar te zijn. Ze ging soms op haar knieen en dankte voor allerlei dingen. Ze wist van zichzelf dat ze een hele hoop dingen nooit alleen had kunnen doen dus wist ze ook dat ze hulp kreeg. Ze wilde het alleen geen naam geven. We mochten haar wijzen op de naam der namen: Jezus Christus!

Er nam een broer met rugpijn plaats op de stoel. Na verschillende keren gesproken te hebben tegen zijn rug ervoer hij verbetering.

Een oudere dame vertelde ook in Jezus te geloven. Ze had wel wat last van haar heupen. na gebed in Jezus naam verdween alle pijn.

Er kwam een vrouw op ons afgelopen die vertelde overal last van te hebben van wat er op de Healingstationbanner stond. We mochten voor haar bidden en vertelden haar het goede nieuws. De vrouw opende haar hart van Jezus! Ze had een apart hangertje om haar nek. Ze wilde zich graag bekeren want ze deed het hangertje meteen af! We baden dat ze de Heilige Geest zou ontvangen en die ontving ze. Ze ging veranderd en blij weg!

We hadden een mooi gesprek met een meisje die folders aan het uitdelen was. Ze vertelde dat haar moeder wel geloofde. Bij het meisje zelf was Jezus nog geen deel van haar leven. We konden veel delen en het meisje werd erg bemoedigd en blij door het gesprek.

In het begin was het gesprek met een man nogal stug. Zijn grootouders waren gelovig en hadden hun kinderen de vrijheid gegeven om zelf een keuze te maken om Zijn weg te gaan of hun eigen weg. Ze waren hun eigen weg gegaan. Bij de ouders was het hetzelfde gegaan. Desondanks konden we aardig wat delen aan deze man en mochten we zelfs voor hem bidden.

Een Aziatische vrouw wilde in eerste instantie het gesprek meteen afkappen toen ze hoorde wat we te vertellen hadden. Ze wilde bij haar eigen geloof blijven. Dit veranderde toen de Heilige Geest van alles liet zien over de situatie van deze vrouw. Er speelden nare dingen in haar leven die ook invloed hadden op haar lichamelijke gesteldheid. Na het goede nieuws gedeeld en gebeden te hebben ontving de vrouw een diepe aanraking van God. Zo ontspande de vrouw helemaal en opende ze haar hart voor Jezus!

We spraken een man aan die op zijn vrouw en kind stond te wachten. De man was erg open en werd ook zichtbaar geraakt door God!

Ook met moslims hadden we hele goede gesprekken. Deze gingen voornamelijk over het verschil tussen religie en relatie.

Er kwam een moslimstel aangelopen. De vrouw liep met een kruk. We vroegen aan de man wat er aan de hand was met zijn vrouw. Zijn vrouw had een auto ongeluk gehad. Ze had al wat behandelingen gehad, maar hierdoor was haar situatie alleen maar verslechterd. We mochten dus absoluut niet aan haar komen. We vroegen of we de man een hand mochten geven. Dit mocht. We vertelden hem dat de kracht van God door hem heem zou stromen naar zijn vrouw, die zijn hand weer beet had. We spraken genezing uit in de naam van Jezus. De man was erg dankbaar en zei zelfs: Ik ben trots op jullie!

Een andere man van een moslimstel had last van zijn rug. Zijn beenlengteverschil werd opgeheven in Jezus naam. Hierna had hij nog steeds last. We spraken nog een keer of vijf genezing uit over zijn rug waarna de pijn direct stukken minder werd. We mochten hen een kaartje geven van een christelijke site voor moslims.

Ook vele anderen namen plaats op de stoelen om hun beenlengte te laten controleren. Zo ook een man met een aardig verschil. Zijn dochter stond erbij en zag het gebeuren. Er kwamen niet zulke nette woorden uit, maar hieruit bleek hoe groot haar verbazing was! Hierna kwam ze open voor een goed gesprek. Ze geloofde wel dat er iets was, maar was er nog niet uit wat. Hier konden we mooi op inspelen. Ze was ook erg geinteresseerd in het getuigenisboekje die ze kreeg. Voor de man kregen we rake woorden van God over vergeving.

Een oudere vrouw zat in een scootmobiel. Ze was geopereerd, maar dat was helaas niet helemaal goed gegaan. Ze had altijd pijn in haar been. Na verschillende keren voor haar gebeden te hebben ervoer ze dat er wat gebeurde in haar been en het been begon ook te trillen. De vrouw vertelde gelovig te zijn en was enorm dankbaar voor deze ontmoeting.

We spraken een meisje die vertelde gelovig te zijn. Ze had wel wat last van stres. We mochten voor haar bidden waarna ze een Heerlijke rust ontving. Ook kregen we nog een beeld voor haar die volgens haar ook juist was en waar ze iets mee kon.

Een groepje jongens was nogal spottend, maar een aantal van hen namen toch plaats op de stoel. Beiden hadden een beenlengteverschil welke direct werd opgeheven in de naam van Jezus. Dit vonden ze toch wel bijzonder. We deelden het evangelie en gaven ook een getuigenisboekje waarin ze zich herkenden. Het maakte zichtbaar indruk op de jongens.

We zagen een jongen op een bankje zitten met zijn hand in het gips. Hij had een pees doorgesneden. Hij kon zijn pink hierdoor niet bewegen. We mochten voor hem bidden waarna hij zijn hand helemaal warm voelde worden.

We hadden nog vele gesprekken en mochten mensen bemoedigen en voor hen bidden. Het was weer een gezegende dag! Een van de fijnste plekken om te staan in Nederland!

God is goed!!! Hallelujah!!!