Verslag 17 Juni 2017

Verslag 17 Juni 2017

Gisteren een vooral zonnige middag gehad in Papendrecht. We waren met drie dappere strijders.

We hadden de banner en stoelen nog maar net neergezet toen er handhaving langs kwam lopen. Helaas moesten we onze spullen weer inpakken. Gelukkig konden we ook zonder banner en stoelen gewoon Zijn ding doen  🙂

We hadden voornamelijk gesprekken deze middag.

Een oud stel waarvan de vrouw in een rolstoel zat stond een tijdje rond te kijken. We vroegen wat de vrouw had. De vrouw was geopereerd. Bij de operatie was er een zenuw geraakt waardoor ze nu bijna niet kon lopen. We mochten voor haar bidden. De man had vroeger veel meegemaakt in India. We konden we veel delen over onze liefdevolle Vader en vertelden hun over het belang van een keuze voor Jezus. Na een getuigenisboekje in ontvangst genomen te hebben vervolgden ze hun weg.

We kwamen in gesprek met twee oudere dames. Ze vertelden beiden in de Here Jezus te geloven. De ene mevrouw was gevallen waarbij er een aantal pezen waren afgescheurd. Ook had ze soms last van haar been. Ze zou hier komende week een mri scan voor krijgen. We mochten voor haar bidden. De andere vrouw had last van longembolie. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit in de naam van Jezus. De vrouw ervoer directe verbetering en had meer lucht.

Een Surinaamse vrouw was drie jaar geleden van de trap gevallen. Ze had nog steeds last van haar lichaam en liep met een rollator. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit. Ze had het kunnen testen door te gaan zitten, maar dat wilde ze liever thuis doen. De vrouw was een kind van God. Haar kleindochter was er ook bij. We baden voor haar kleindochter dat ze altijd dichtbij Jezus zal blijven en dat ze gevoelig mag zijn/worden voor de Heilige Geest.

De visboer stond er ook weer. Deze broeder zijn we verschillende keren tegengekomen in Sassenheim en Papendrecht. We kregen weer een portie kibbeling van hem. Hij vertelde ons het volgende getuigenis terwijl er aardig wat klanten bij stonden. Hij was laatst op vakantie geweest naar Egypte. Daar ontmoette hij een man die zo'n 15 jaar geleden deze visboer in een droom had gezien. Dit was dus een bijzondere ontmoeting. De visboer vertelde de man het evangelie waarop de man zijn hart opende. Hierna werd hij meten gedoopt! Ook had hij last van zijn knie. De visboer legde zijn handen op de knie van de man waarna de knie genas in Jezus naam!

We mochten bidden voor een gelovige man die last had van eenzaamheid. We baden voor troost. Iets wat de man precies nodig had, vertelde hij ons.

We hadden nog wat gesprekken en mochten nog voor verschillende mensen bidden.

God is goed!!!