Verslag 04 Juni 2017

Verslag 04 Juni 2017

 

Gisteren weer een rondje gelopen op Opwekking met wat dappere strijders.

We mochten deze keer voor een hulphond bidden. De hond was een tijd geleden geopereerd en mocht niet springen. Helaas had hij toch weer gesprongen waarna hij wat last kreeg van zijn knie.

Nel (geweldige zus met het prachtige gekleurde haar op de foto) had nog maar beperkt zicht. We mochten verschillende keren spreken tegen haar ogen waarna het zicht direct verbeterde!

Een andere zus was erg hees. We mochten haar bemoedigen en baden voor haar. Haar stem werd direct stukken beter!

De vrouw over wie ik gisteren een stukje schreef kwam ons weer tegen. Ze was heel erg blij en dankbaar. Gisteren liep ze nog op krukken en had ze erg veel pijn. Ze kon ook niet ver lopen. Een paar uur nadat er voor haar gebeden was, is ze een heel stuk gaan lopen. Ze had geen pijn meer! Ze gebruikte morfine tegen de pijn, maar vertelde de morfine niet meer nodig te hebben nu!

We mochten ook bidden voor een man uit Iran. hij was met vrienden meegekomen, maar vertelde zelf atheist te zijn. Hij had een scheur in zijn kruisbanden. Hij ervoer nog geen directe verbetering. We mochten hem bemoedigen en gaven hem een getuigenisboekje mee.

Ik mocht gisteren ook weer een aantal facebookvrienden in levende lijven ontmoetten. Ikzelf ben door gegaan naar de sing-in. De rest is doorgegaan met het bedienen van mensen. Er zullen dus vast nog meer getuigenissen volgen.

God is goed!!!