Verslag 03 Juni 2017

Verslag 03 Juni 2017

Gisteren met verschillende groepen rond gelopen op Opwekking om mensen te bemoedigen, te genezen etc.

Een vrouw liep op krukken. Ze had last van wondroos en stress. Ook was haar knieschijf een tijd geleden gebroken. We mochten diverse keren voor haar bidden. Ook mochten we haar bemoedigen. Tien minuten later kwam er een man naar ons toe om te vragen wat we aan het doen waren. Het bleek de broer van de vrouw te zijn voor wie we net gebeden hadden. Hij was verbaasd want in de tien minuten tijd had zijn zus grote verbetering ervaren! Hij was helemaal ontroerd! Ook hem mochten we bemoedigen.

Terwijl we voor een vrouw aan het bidden waren zag ik een broer staan te kijken die ik herkende. Enige tijd geleden was ik een dag naar de sauna geweest waar ik herkend werd door een zus. Ze was daar met haar broer die zo goed als doof was. Ik mocht toen voor hem bidden. Helaas was er nog niets veranderd. Het was heel mooi om elkaar hier weer te treffen. We hebben nogmaals genezing uitgesproken over zijn gehoor. Hij wilde ook graag voor ons bidden. Wat een zegen!

Een dame liep met krukken door een verstuikte enkel. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit in de naam van Jezus. Haar enkel voelde steeds beter. Helaas had haar vriend haast dus na drie keer gesproken te hebben gingen ze weg.

We mochten bidden voor een meisje die last had van haar knie. Ze bleek ook beenlengteverschil te hebben. Haar benen kwamen gelijk en haar knie genas.

Een vrouw liep met krukken en had haar enkel in het verband. Na gebeden te hebben genas ze direct volledig en ging zonder krukken verder. Ze was erg geëmotioneerd!

We mochten nog voor verschillende mensen bidden en hen bemoedigen. Ook zijn er waarschijnlijk nog veel meer getuigenissen, maar ik moest bijtijds weer weg.

Straks weer verder.

God is goed!!!