Verslag 27 Mei 2017

Verslag 27 Mei 2017

Zaterdag een mooie dag gehad in Veendam. We waren met 6 dappere strijders.

We kwamen in gesprek met een zeer positieve vrouw van 80 jaar. Ze vertelde versleten ruggenwervels te hebben waardoor ze altijd pijn had. We mochten onze handen op haar rug leggen waarna alle pijn verdween! Geweldig vond deze vrouw het! Ze vertelde gelovig te zijn opgevoed. We vroegen haar of ze zeker wist dat ze naar de hemel zou gaan als ze zou sterven. Ze antwoordde: Als ik er niet kom, dan komt niemand er. Ze vertelde namelijk heel veel goede dingen te doen voor haar medemens. Heel mooi natuurlijk, maar we konden haar vertellen dat er niemand door eigen werken gerechtvaardigd wordt, maar dat dat alleen mogelijk is door op het offer van Jezus Christus te vertrouwen en je leven aan Hem te geven.

Er zat een groepje oudere mannen op een muurtje. We kwamen met hen in gesprek en deelden wat goed nieuws. Een van de mannen had af en toe last van rugpijn. We mochten voor hem bidden. Ook nam hij een getuigenisboekje in ontvangst. De rest van de mannen stonden niet echt open voor het evangelie.

Een vrouw vertelde van vele dingen last te hebben: oorsuizen, staar, duizelingen en iets met haar schildklier. Na drie keer gesproken te hebben in Jezus naam ervoer ze directe verbetering. Ze vertelde ons dat ze al een relatie met God had.

Het was een hete dag! Net voordat we wat water wilden gaan kopen kwam er een broer langs die 6 flesjes water bij ons kwam brengen. "Toevallig" waren we ook met precies 6 man. God voorziet!

Twee meiden namen plaats op de stoel om hun beenlengte te laten controleren. Ze voelden beiden tintelingen toen hun benen gelijk kwamen in de naam van Jezus. Ze stonden erg open en we konden veel met hen delen.

Een kaasmeisje kwam langs om wat lekker blokjes kaas uit te delen. Ze vertelde moslim te zijn. We vroegen hoe het met haar ging. Ze vertelde last te hebben van hoofdpijn en stress. We mochten voor haar bidden.

We spraken een man in een scootmobiel. Hij bleek hoofdpijn en nekpijn te hebben. Na gesproken te hebben verdween de pijn in Jezus naam! Voor het goede nieuws stond de man helaas nog niet open.

Een dame had regelmatig last van haar knie. Ze was overal al geweest. Er waren foto's gemaakt, maar daar was niets op te zien. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit. Ook gaven we haar een getuigenisboekje mee. Ze zou het ons laten weten als de pijn weg zou blijven.

We hadden een diep gesprek met een man die vertelde dat zijn ex-vrouw en zijn ex-schoonvader ook krachten hadden om zieken te genezen. Als zijn ex-vrouw echter iemand de handen oplegde om diegene te genezen kwam er altijd angst mee. Duidelijk uit de verkeerde bron dus. We mochten hem vertellen over de goede Bron.

Er volgden nog diverse goede gesprekken en we mochten nog voor verschillende mensen bidden.

God is goed!!!