Verslag 06 Mei 2017

Verslag 06 Mei 2017

Vanmiddag een gezegende tijd gehad in Papendrecht. We waren met vijf dappere strijders.

Een Franse vrouw vertelde pijn in haar rug te hebben. We mochten voor haar bidden waarna de rugpijn verdween! Ze geloofde al in de Here Jezus en was erg dankbaar evenals de andere twee mensen die bij haar waren.

We hadden diverse mooie gesprekken met moslims.
Een van hen was een oudere man met acne in zijn gezicht. We spraken genezing over hem uit in de naam van Jezus. Na het gesprek en het gebed gaven we de man een getuigenisboekje en een dvd met getuigenissen van ex moslims die door een droom of visioen van Jezus in Hem tot geloof gekomen zijn.

Er zat een man naast ons op het bankje met wie we in gesprek kwamen. Hij had (nog) niet zoveel met geloof, maar stond wel open voor gebed. Hij vertelde dat zijn rug versleten was en moest komende week naar het ziekenhuis. We mochten meerdere malen genezing over hem uitspreken in de naam van Jezus. Ook wisselden we contactgegevens uit en beloofde de man ons komende week te bellen.

We spraken een vrouw die we al eerder gesproken en geholpen hadden. Ze zit in een vreselijke situatie. Ze zit in een rolstoel en mist een stuk van haar onderbeen. Ze had ontzettend veel pijn. We mochten haar financieel zegenen, bemoedigen en ook baden we dat de pijn zou verdwijnen en er een compleet nieuw been zal aangroeien. Alle pijn verdween uiteindelijk! Een nieuw been verwachten we. Ook heeft ze nog meer serieuze problemen waarin we gaan kijken wat we voor haar kunnen doen. Ze kwam aan het einde van de middag nog terug om ons te trakteren op kip. Ze was erg dankbaar.

Toen we met elkaar aan het praten waren kwam er een dame die bij de visboer werkte naar ons toe met bakjes kibbeling. Ze moest deze aan ons geven van haar baas. We gingen later nog even langs om deze man te bedanken. Deze man bleek een broeder van ons te zijn en had ons al eerder van gratis vis voorzien tijdens een actie in Sassenheim. Wat een zegen!

Een dame was aan het werk en wilde ons wat vragen stellen. Na deze vragen beantwoord te hebben vroegen we aan haar of wij nu wat vragen mochten stellen. Ze was erg open. Het bleek niet zo goed met haar te gaan. Ze had hele erge gedachten! We mochten voor haar bidden en kregen bemoedigende woorden van de Heilige Geest voor haar. Ze werd hier erg emotioneel door. We vertelden haar goed nieuws en bevalen haar aan om wat bemoedigende filmpjes op Youtube te gaan bekijken.

Een andere dame ging naar de kerk, maar kon niet zeggen dat Jezus haar Redder was. Er speelden wat heftige situaties in haar leven. We mochten haar bemoedigen en voor haar bidden.

Ik werd herkend door iemand die de televisie uitzending van "Je zal het maar zijn" gezien had. Het was een dolenthousiaste broeder die vijf jaar geleden tot geloof gekomen was. Ook hij zat in de hardcorescene en had niets met het geloof. Een vriend van hem kwam in die tijd tot geloof waardoor zijn leven veranderde. Hij werd uitgenodigd door die vriend om een keer mee te gaan naar een lofprijsavond waar hij zelf diep geraakt werd door de liefde van Jezus en meteen een keuze voor Hem maakte.

We hadden nog diverse mooie gesprekken en mochten nog voor wat mensen bidden.

God is goed!!!