Verslag 29 April 2017

Verslag 29 April 2017

Vandaag een gezegende dag gehad met wat LifeTeam leiders.
Na een vergadering en een heerlijke lunch zijn we met 7 dappere strijders richting Rotterdam gegaan om het evangelie te prediken en de zieken te genezen.

We spraken een vrouw met een rollator. Ze vertelde pas geopereerd te zijn aan haar rug. We mochten haar de handen opleggen en spraken genezing uit over haar lichaam. Ze vertelde dat ze van alles in haar rug voelde gebeuren waaronder tintelingen.

Een vrouw in een scootmobiel had last van haar heup. Ze zou hier aan geopereerd moeten worden, maar wilde dit zo lang mogelijk uit proberen te stellen. We legden haar de handen op en spraken genezing uit over haar heup. Ze kon het niet direct testen. We vertelden haar het goede nieuws waarop ze vertelde dat ze wel geloofde dat er meer is tussen hemel en aarde. Ook zei ze dat ze er wat meer mee moest gaan doen. We baden voor haar dat ze de liefde van God in haar hart mocht ontvangen en vertelden haar hoe God naar haar kijkt. De vrouw werd zichtbaar aangeraakt..

Een hindoestaanse man vertelde erge rugpijn te hebben. Hij gebruikte zelfs morfine tegen de pijn. Na zes keer gesproken te hebben was de rugpijn volledig verdwenen! Zijn zoon zag alles gebeuren en wilde meer weten. Aan het einde van het gesprek opende hij zijn hart voor Jezus! Het was zo overweldigend dat hij even moest gaan zitten!

Ook een vrouw stond erg open voor het evangelie en bad ook een gebed met ons om een eerste stap naar God te zetten!

We zagen een Aziatische man en vrouw. De vrouw zat in een rolstoel die haar man vooruit duwde. We mochten voor beide bidden en vroegen de vrouw of ze een stuk met ons wilde lopen. We ondersteunde haar waarop ze een stuk liep. Ze ervoer geen directe verbetering, maar we vertrouwen erop dat het door zal werken. Ze waren erg dankbaar. We gaven ze ook nog een getuigenboekje mee.

Midden in het winkelcentrum waar we waren was er een podium waarop wat mensen bezig waren. Er werd onder andere bingo gespeeld en de getallen werden door een microfoon rond geroepen. Bas kreeg het op zijn hart om te vragen of hij ook wat door de microfoon mocht vertellen en dat mocht! Hij deelde een stukje evangelie. Helaas hadden ze dit snel door en stonden hier niet achter want ze draaiden het geluid uit. Toch waren er mensen die het goede nieuws gehoord hebben.

Hierna werden we herkend door een oud dorpsgenoot van een van ons. Het was een broer en zus van ons. De broer was pas geopereerd en liep met zijn hand in een mitella. We mochten spreken tegen zijn arm.

Een vrouw had haar hand in het verband. We vroegen wat er aan de hand was waarop ze antwoordde dat er wat was misgegaan met de chemotherapie die ze gehad had. Ze hadden iets gemorst waardoor ze een brandplek op haar hand had. We mochten bidden voor haar hand en spraken ook de dood uit over de kankercellen en leven over haar lichaam. In haar hand ervoer ze direct grote verbetering. Ze vroeg of ze ons geld mocht geven, maar we vertelden haar dat dat niet nodig is omdat Jezus alles al heeft betaald. Zij en haar vriendin vertelden beiden gelovig te zijn. We gaven haar een getuigenisboekje mee en vroegen haar het ons te laten weten hoe het verder gaat.

Aan het einde van de middag liepen we nog bij een bakker naar binnen om te vragen of ze het Brood des levens hadden. De jongedame die achter de balie stond vertelde het niet te hebben en ook niet te weten wat het is. We vertelden haar over het Brood des levens en moedigden haar aan om God te zoeken.

We mochten nog voor diverse mensen bidden en hadden nog wat goede gesprekken.

God is goed!!!