Verslag 25 Maart 2017

Verslag 25 Maart 2017

Gisteren op bezoek geweest in Goes bij een actie van broeder Ronald Plat. Het was een zeer aangename tijd!

We waren in totaal met zes dappere strijders.

Vele mensen namen direct plaats op de stoelen om voor zich te laten bidden. Vele beenlengtes werden opgeven door Koning Jezus!

Een moslim vertelde al twee maanden last te hebben van een blindedarmontsteking. We mochten hem de handen opleggen en spraken genezing over hem uit. Alle pijn verdween waarop de man verbaasd vroeg: "Bent u een tovenaar?" We mochten hem vertellen over het goede nieuws van het Koninkrijk en zijn Koning.

Ook een jongeman was stomverbaasd toen zijn rugpijn verdween in Jezus naam! Je had zijn gezicht moeten zien! Hij zei: "Mijn dag is weer goed!"

Een vrouw vertelde wild gesport te hebben waardoor ze pijn in haar lichaam had. Ook had ze reuma. Ook bij haar verdween alle pijn!

We spraken met twee dames. Een van hen was met het geloof opgevoed en stond zelf op het punt om belijdenis te gaan doen. Ze ging echter op zichzelf wonen en keerde zich af van het geloof. Ze vertelde iedere ochtend flauw te vallen. Ze was al bij de huisarts en in het ziekenhuis geweest, maar ze konden niets vinden. We mochten bidden voor genezing en ook dat ze een aanraking van de Heilige Geest zou ontvangen. Haar beenlengteverschil werd ook nog opgeven door Jezus waardoor de spierpijn verdween. We gaven beide dames een getuigenisboekje mee. De ene dame zou ons laten weten als ze niet meer flauwvalt.

Een oudere man zat sinds kort in een rolstoel. Hij had last van verschillende dingen en had al een tijd niet meer gestaan en gelopen. We mochten voor hem bidden en hielpen hem uit zijn rolstoel. Zijn vrouw vond het erg bijzonder om haar man weer te zien staan. Ze waren beiden gelovig. We vertelden hen dat de genezing door zal werken en dat de vrouw hetzelfde mag doen zolang het nodig is.

Verderop in het straatje waar we stonden was een waarzegger actief. Een aantal van ons gingen hier op af om deze werken te verbreken en om deze man vrij te zetten van deze waarzeggende geest. De klanten die bij het kraampje stonden hadden al betaald voor een consult, maar liepen weg.

Een dame had last van haar nek, schouders en migraine. Na verschillende keren genezing uitgesproken te hebben verdween alle pijn!

We vroegen aan een vrouw of ze last had van ziektes of kwalen. Ze antwoordde: "Ik heb zoveel." Ze had kanker, rugpijn en nog meer klachten. We controleerden eerst haar beenlengte waar een verschil in zat. Haar benen kwamen gelijk waarna de rugpijn een stuk minder werd. Hierna baden we nog een paar keer voor haar rug waardoor de pijnscore van een 8 naar een 2 ging en daarna volledig verdween! De vrouw was erg onder de indruk!

We mochten nog voor verschillende mensen bidden, deelden het goede nieuws en gaven materiaal mee.

God is goed!!! Hallelujah!!!