Verslag 11 Maart 2017

Verslag 11 Maart 2017

Gisteren een mooie middag gehad in Amsterdam. We waren met zo'n 9 dappere strijders. Er waren naast ons nog meer dappere strijders die het evangelie aan het verkondigen waren.

Een man vertelde rugpijn te hebben. We mochten hem de handen opleggen en na twee keer gesproken te hebben verdween de pijn volledig! Hij vertelde een wedergeboren Christen te zijn evenals vele anderen met wie we in gesprek kwamen.

Twee jongens van een jaar of 8 namen plaats op de stoelen om te laten controleren of ze beenlengteverschil hadden. Bij beiden was dat niet het geval. Wel had een van de jongens pijn in zijn knie. De dag ervoor was hij gevallen. Na twee keer gesproken te hebben moest ook deze pijn volledig wijken! Hij kon het uittesten door een stuk te gaan rennen wat hij ook meteen deed. De jongen was verbaasd! Beiden vertelden in Jezus te geloven. We mochten hen bemoedigen en gaven hen wat materiaal mee.

Ook mochten we voor zo'n vijf andere mensen bidden die pijn in hun knie hadden. Vier van hen kwamen direct volledig van hun pijn af!

We hadden ook vele goede gesprekken met zowel gelovigen als ongelovigen. Een vrouw vertelde vorig jaar een kind verloren te hebben. We mochten voor haar bidden en haar bemoedigen.

Ook wijzelf werden enorm bemoedigd door een aantal ontmoetingen. We spraken een Ghanese vrouw die vertelde vroeger moslim te zijn geweest. Ze kwam in Nederland echter tot geloof in Jezus en werd opnieuw geboren. Al haar familie in Ghana kwam hierdoor ook tot geloof! Ze vertelde al 60 jaar te zijn terwijl ze er uit zag als iemand van 40 jaar. 6 Jaar geleden werd ze op 54 jarige leeftijd zwanger van haar kind! Ze werkte als schoonmaakster op Schiphol en getuigde dagelijks van onze Redder, Verlosser en Heer!

Een andere buitenlandse vrouw liep met een bord rond om onder andere op die manier het evangelie te verkondigen. (Zie foto)

We zagen een man lopen met vier zware boodschappentassen en vroegen of we hem konden helpen. Direct liet hij een tas staan, zodat we hem konden helpen door deze tas bij zijn auto te brengen. Daar gaven we hem een getuigenisboekje mee.

Een gelovige vrouw was een tijdje geleden al aangesproken door een groep Gloriestoelers waarna ze voor zich had laten bidden. Hierdoor was ze al van diverse pijnen genezen. We mochten nu weer voor haar bidden en ze was er van overtuigd dat deze laatste pijntjes spoedig weg zullen zijn.

Een zus die bij ons was had last van een drukkend gevoel op haar borst en ook was ze erg duizelig. Na verschillende keren voor haar gebeden te hebben kwam ze hier van af en voelde ze zich weer kiplekker.

Een broer die met ons mee was en nog niet zoveel ervaring had vertelde veel gezien en veel geleerd te hebben deze middag.

We spraken een man aan die vertelde last te hebben van spierpijn in zijn benen. Door gebed in Jezus naam kwam hij direct af van deze pijn.

Een vrouw vertelde reuma te hebben. Na diverse keren voor haar gebeden te hebben ervoer ze directe grote verbetering. We vertelden haar het goede nieuws. De vrouw nam wat materiaal in ontvangst en zou er over na gaan denken.

Bij een Spaanse vrouw verdween de hoofdpijn toen we haar de handen oplegden.

We kwamen in gesprek met een vrouw en haar dochter. De vrouw was pas haar man verloren. Ze waren beiden geinteresseerd in wat we vertelden en namen beiden een Bijbel in ontvangst. Ze vertelden ons binnenkort graag naar een samenkomst te willen gaan.

We hadden nog vele gesprekken en mochten nog voor vele mensen bidden zonder direct testbaar/zichtbaar resultaat.

God is goed!!!