Verslag 28 Januari 2017

Verslag 28 Januari 2017

Gisteren winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam veilig gemaakt. We waren met drie dappere strijders.

We spraken twee mannen aan. Een van de mannen liep met een stok. Hij vertelde last van zijn knie te hebben. Hij wilde niet dat we een hand op zijn knie legden dus spraken we genezing over zijn knie uit zonder handoplegging. De pijn werd direct minder. Beide mannen vertelden Hindoestaans te zijn aanbaden de god shiva. Een van ons vertelde hen dat hij laatst de geest van shiva bij iemand uitgedreven had door de naam van Jezus. We konden nog het een en ander delen en baden voor hen dat God de waarheid aan hen zou openbaren.

Bas was een paar maanden geleden mee geweest met stichting Naar House om bij een houseparty het goede nieuws te verkondigen. Toen hij bij het feest aankwam zag hij een jongeman met krukken op een muurtje zitten. Hij kwam in gesprek met deze jongeman die vertelde moslim te zijn. Bas kon veel delen en voor hem bidden. Gisteren kwamen we hem weer tegen. Zijn gips was van zijn voet en alles was netjes geheeld vertelde hij. Hij bedankte Bas hiervoor. Bas wees natuurlijk op Jezus en adviseerde hem aan Jezus te vragen of Hij de waarheid wil laten zien. De jongeman moest snel weer verder en zei tegen Bas: Ik hoop dat ik u nog eens tegenkom.

Een man liep met zijn arm in een mitella. Hij vertelde te zijn geopereerd en was nu herstellende. We vertelden hem wat we aan het doen waren en vroegen of we voor hem mochten bidden. De man wilde geen gebed want als hij zou genezen dan moest hij weer gaan werken.

De dappere zus die bij ons was had het aan verschillende mensen kenbaar gemaakt dat we vandaag op Zuidplein stonden om te verkondigen en te genezen. Hierdoor waren er een aantal mensen speciaal voor gebed naar Zuidplein gekomen. Een van hen van was een vrouw met gekneusde ribben. We mochten voor haar bidden in de naam van Jezus waarna Hij haar genas! Ook de onrust moest wijken in Zijn naam! Na deze wonderen gebeurde het grootste wonder! Ze opende haar hart voor de Here Jezus! We konden heel veel delen over Gods Liefde, bekering, doop en meer. Ook mochten we bidden voor de vervulling met de Heilige Geest waardoor ze helemaal warm werd van binnen! Er word ook contact gehouden met deze nieuwe zus!

Een meisje liep met krukken. Ze was in glas gaan staan waardoor haar voet open lag. We mochten voor haar bidden en vroegen haar of ze iets kon testen. Zij wilde het wel, maar van haar moeder mocht het helaas niet. Ze vertelden gelovig te zijn en wilden snel weer verder.

We spraken een man aan die een band om zijn nek had. Hij had een ongeluk gehad waardoor hij een wiplash had. We spraken tegen zijn nek in de naam van Yeshua. Hij durfde de band er niet af te halen om te testen. Hij zou dit thuis gaan doen. We gaven hem wat materiaal mee en vroegen hem wat te laten weten.

Een stel vertelden beiden last te hebben van hun nieren. De man had ook last van zijn knie. We mochten verschillende keren voor hen bidden waarna de pijn bij beiden minder werd. Ze vertelden beiden kinderen van God te zijn door Jezus Christus.

Op het eind van de middag zagen we een gehandicapt meisje in een rolstoel zitten. Ik sprak de vader aan en vroeg wat zijn dochtertje had. Ze mistte het chromosoom 8. Ze was waarschijnlijk de enige in de hele wereld die dit had. Ik vroeg of we voor mochten bidden en dat vond hij goed. Bas was al begonnen en heeft ongeveer een kwartier voor het meisje kunnen bidden. Ik heb in die tijd een goed gesprek met de man kunnen voeren. Hij vertelde moslim te zijn. Aan het einde van het gesprek mocht ik een getuigenisboekje en een DVD aan hem geven met daarop getuigenissen van moslims die tot geloof in de Zoon van God zijn gekomen door Hem ontmoet te hebben in dromen en visioenen.

We hadden nog diverse gesprekken, mochten nog voor mensen bidden en kregen wat beelden en gedachten voor wat mensen door de Heilige Geest.

God is goed!!!