Verslag 22 December 2016

Verslag 22 December 2016

Vandaag een gezegende middag gehad in Heemskerk. We begonnen met een Heerlijke lunch. We waren met 4 dappere strijders.

Er waren twee jongens van een energiemaatschappij bezig om klanten te werven. Een van de jongens vertelde een Joodse vader te hebben, maar atheïst te zijn.
Gek genoeg nam hij toch materiaal van ons aan wat hij zou gaan lezen. Ook mochten we voor hem bidden. Ook voor zijn collega mochten we bidden. Hij nam ook een getuigenisboekje in ontvangst en vond het erg interessant, omdat hij de DJ's herkende die in het boekje staan.

We mochten bidden voor een katholieke vrouw. Na ons gebed wilde ze graag voor ons bidden.

Twee jongens bleken beiden beenlengteverschil te hebben. Beiden hadden soms last van rugpijn. Een van hen had op dat moment rugpijn. De eerste voelde dat er iets gebeurde in zijn been en vond het een aparte ervaring. De tweede ervoer verandering in zijn rug. De eerste geloofde nog niet, maar werd duidelijk geraakt. De tweede vertelde wel te geloven, maar had geen relatie met God. Hij verwachtte het vooral van zijn goede daden. We vertelden hem dat hij een keuze moest maken, maar dat wilde hij nog niet. We konden veel met hen delen en gaven ze materiaal mee.

Een van ons had van iemand boekjes meegekregen om uit te delen. Het leken mooie boekjes te zijn, maar we kwamen er later achter dat ze van de Jehova's getuigen afkomstig waren. Een stel zag onze Healingstation banner en was nieuwsgierig wat we aan het doen waren. De man herkende de boekjes, omdat hij vroeger ouderling geweest is bij de Jehova's. Hij was daar uitgestapt met een hoop gevolgen van dien. Nu vertelde hij ook aan healing te doen en ook mensen te hypnotiseren. Wij vertelden hem over het Woord van God, de Heilige Geest en de geestelijke wereld. We mochten voor het stel bidden en gaven hen wat materiaal mee.

Een Hindoestaanse vrouw vertelde depressief te zijn. We mochten vrijheid over haar uitspreken in de naam van Jezus. Ze was erg open waardoor we veel konden delen. Ook nam ze blij een nieuw testament in ontvangst.

We kwamen in gesprek met een vrouw met een rollator die met haar kleindochtertje aan het winkelen was. Ze vertelde wel te geloven, maar geen relatie met God te hebben. Ook voor haar en haar kleindochtertje mochten we bidden.

Een man vertelde te geloven en naar een apostolische kerk te gaan. Ze leerden daar net als Jezus te leven. Toch was de man niet zeker van zijn redding. We mochten hem de waarheid vertellen vanuit Gods Woord.

Tijdens de actie haalden we nog wat Heerlijke warme chocolademelk met slagroom. In de bakkerij spraken we nog wat mensen en mochten we bidden voor een man.

God is goed!!!