Verslag 08 Oktober 2016

Verslag 08 Oktober 2016

Gisteren een mooie middag gehad in Amsterdam. We waren met zo'n 8 dappere strijders. Al waren er ook nog vele anderen bezig om het goede nieuws te verkondigen!

Twee mannen uit Nigeria stonden er met gratis Bijbels en waren aan het prediken. Een man van de zevende dag adventisten was in zijn eentje aan het rondlopen om het goede nieuws te verkondigen. Er was nog een standje voor Israel waar de mensen ook aan het verkondigen waren. Een vrouw was ook met een paar anderen bezig om mensen te bereiken. We werden ook nog aangesproken door een groepje broeders en een zuster. Ze vroegen wat we aan het doen waren en daarna in wiens naam wij dit deden. Toen ze doorhadden dat we aan dezelfde kant stonden vertelden ze dat ze ook aan het verkondigen waren. Ze kwamen uit Hongarije, Duitsland, Italie en Luxemburg en deden een Bijbelschool in Nederland.

Klaas van Denderen kwam ook nog even langs  😉

We hadden een goed gesprek met een Palestijn. De man zat in een scootmobiel. Hij vertelde suikerziekte te hebben en had ook last van zijn benen. We mochten hem de handen opleggen en spraken genezing over hem uit. Hij ervoer directe verbetering in zijn benen. Ook werd hij zichtbaar aangeraakt door Gods Geest. Hij vroeg of we hier vaker stonden, zodat hij de volgende keer kon zeggen hoe het met hem gaat.

Een jongen was geinteresseerd en bad met ons een gebed om een eerste stap naar God te zetten!

We kwamen in gesprek met twee mannen die pijn in hun schouders en nek hadden. Na verschillende keren gebeden te hebben ervoeren ze verbetering.

We hadden een aantal lange gesprekken met moslims en mochten zelfs voor hun bidden.

Een van hen zat in een scootmobiel en had lichamelijke klachten. We mochten voor hem bidden. Helaas durfde hij niet op te staan om samen met ons een stuk te gaan lopen. We mochten ook nog bidden dat de waarheid openbaar zou worden in zijn leven en gaven hem een getuigenisboekje mee.

Ook kwamen we in gesprek met broeders en zusters.

Een broeder vertelde suikerziekte te hebben. Een aantal van zijn tenen waren al geamputeerd hierdoor. We geboden zijn lichaam insuline aan te maken en zijn tenen weer terug te laten komen in de naam van Jezus.

Een groepje broeders en zusters vertelden uit Egypte te komen. We mochten voor hen bidden dat ze nog vele mensen zouden gaan bereiken in hun thuisland.

Een man zag ons bidden en sprak ons aan. Het bleek een broeder uit Israel te zijn. Hij vertelde te zijn geschrokken van geestelijke atmosfeer in ons land.

Een jongen vertelde Christen te zijn. Hij voelde zich af en toe depressief en had last van autisme. We mochten voor hem bidden waarna hij begon te stralen.

Een groep Chinezen waren aan het mediteren met allerlei oefeningen. De communicatie was erg lastig, maar we mochten voor hun bidden en geboden iedere duisternis te wijken.

We spraken een meisje aan die vertelde pijn in haar voet te hebben. We mochten haar de handen opleggen en geboden de pijn haar voet te verlaten. Het meisje ervoer directe verbetering.

Een buitenlandse vrouw vertelde honger te hebben en had geen geld voor eten. We mochten haar zegenen met wat eten.

We mochten voor een andere vrouw bidden dat er financiele voorziening zou komen en dat ze spoedig werk zou vinden.

We kregen een woord van kennis dat een vrouw reuma zou hebben wat ook bleek te kloppen. We mochten verschillende keren voor haar bidden waarna ze directe verbetering ervoer. Ze wilde een stukje gaan lopen en kwam later terug om te vertellen dat ze geen pijn meer had!

Een man vertelde ons dat hij ons zag stralen. We vertelden hem hoe dit kwam. Hij vond het lastig om een keuze te maken zei hij. We mochten hier voor bidden.

We hadden nog diverse gesprekken waarin we de mensen op Jezus mochten wijzen en deelden materiaal uit.

God is goed!