Verslag 10 September 2016

Verslag 10 September 2016

Gisteren een bijzondere middag gehad in Zaandam. We waren met 4 dappere strijders. God had tot een van ons gesproken dat we op een specifieke plek moesten gaan staan. Dit resulteerde in een aantal goddelijke ontmoetingen!

We kwamen in gesprek met een vrouw die vertelde Christen te zijn. Ze was thuis tv aan het kijken en ervoer dat ze naar het winkelcentrum moest gaan. Daar ontmoette ze ons. We mochten elkaar bemoedigen en voor elkaar bidden. Ook wisselden we telefoonnummers uit.

Een jongedame vertelde nooit in dit winkelcentrum te komen, maar door omstandigheden was dat nu wel zo. We werden naar deze dame geleid. Ze vertelde in tranen dat haar moeder vier dagen geleden plotseling was overleden. Ze vertelde sinds kort tot geloof te zijn gekomen nadat God haar bevrijd had van een depressie. We mochten voor haar bidden en haar bemoedigen. Ook deelden we contactgegevens om verder contact te houden. Ze vertelde erg blij te zijn met deze ontmoeting.

Een vrouw vroeg wat we aan het doen waren. Ze had erge rugpijn. Na verschillende keren tegen haar rug gesproken te hebben ervoer ze verbetering. Ze kon dit testen door haar been op te trekken. Normaal kon ze dit niet vanwege uitstralende pijn. We gaven haar een getuigenisboekje mee.

We mochten ook bidden voor een oude mevrouw die met een rollator liep. Ze vertelde artrose te hebben. Na diverse keren gesproken te hebben ervoer ze verbetering. De pijn werd minder, haar handen begonnen te tintelen en ze ervoer trillingen in haar lichaam. We kregen ook nog een woord van kennis dat ze last van haar oren zou hebben. Ook daar baden we voor en ook dat verbeterde direct. Ze vertelde ons ook met Jezus te leven.

Een man had twee stoffen bracen. Hij vertelde aanhechtingsproblemen te hebben. Na gebed werd de pijn direct minder. We vertelden hem over de Here Jezus. Hij vertelde op zijn eigen manier te geloven en had helaas nog geen interesse.

Een man vertelde gelovig te zijn. We ervoeren wat onrust bij hem. We mochten voor hem bidden en hij ontving de vrede van God.

Een jongen van een jaar of 12 kwam samen met zijn moeder kijken wat we aan het doen waren. We vroegen of ze ergens last van hadden. De jongen vertelde rugpijn te hebben. We legden hem de handen op en geboden zijn rug te genezen in de naam van Jezus. Zijn rug genas waarop hij zei: Wat goed, lekker soepel! Zijn moeder vertelde Jezus te kennen.

Er kwam nog een bekende broer die verbaasd was ons hier te zien. Dit was ook weer een goddelijke ontmoeting. We mochten bidden voor zijn schouder waar verbetering in kwam. We gaven hem nog een zweetdoek mee voor een zieke vriend.

Bas en ik besloten nog een terrasje te pakken na de actie. Daar kwam een man aan gelopen die zijn voet in het gips had. Bas vroeg wat de man had en of hij handen op mocht leggen. De man zette zijn voet op de leuning van de stoel van Bas en Bas mocht hem de handen opleggen. Al de mensen op het terras keken toe en hoorden de naam van Jezus. De man kon nog niets testen, maar dat zal vast en zeker goed zitten nu!

God is goed!!!