Verslag 26 Juni 2016

Verslag 26 Juni 2016

Gisteren een Heerlijke middag gehad in Den Haag op Parkpop. We waren met een mooi gezelschap van dappere strijders!

Het was Heerlijk weer! In het begin liep het nog wat stroef, maar enige tijd later waren we bijna continue met mensen in gesprek en voor mensen aan het bidden!

Hier een aantal dingen waar ik getuige van mocht zijn.

Een groepje jeugd nam plaats op de stoelen voor de benentest. Al het verschil werd opgeheven in Jezus naam! Een van de jongens van het groepje had rugpijn, met de nadruk op had. Ook had hij zwakke kniebanden en enkelbanden waar we ook voor mochten bidden. Dit was niet direct uit te testen. Daarna stonden ze open om het evangelie aan te horen en namen een getuigenisboekje in ontvangst.

Een paar mannen wilden met de “God houdt van jou” banner op de foto. Een van hun had een Neophyte t-shirt aan. (Neophyte is een hardcore-groep waar ik vroeger gek van was en een foto met deze DJ staat ook in mijn getuigenisboekje) Ik had meteen een opening hierdoor. Hij wilde graag mijn getuigenisboekje lezen.

We krijgen ook regelmatig de ergste verhalen te horen. We hadden een gesprek met iemand die jarenlang misbruikt was. Ook zat de wederhelft van deze persoon in de gevangenis. We mochten bidden voor innerlijk herstel en mochten deze persoon bemoedigen en zelfs een nieuw testament meegeven!

Een zus zat in een scootmobiel. Wat ze precies had weet ik niet meer. We mochten meerdere keren voor haar bidden waardoor haar situatie direct erg verbeterde. Eerst ging ze getuigenisboekjes uitdelen met haar scootmobiel. Later hebben we haar niet meer in haar scootmobiel gezien. Ze kon nu zelfs springen, wat haar voor het gebed niet lukte!

Een broeder was bijna doof. Ook voor hem mochten we meerdere keren bidden waardoor zijn gehoor direct stukken verbeterde!
We spraken een stel aan die nogal sceptisch was. Toch mochten we voor hen bidden. Beiden ervoeren directe verbetering. De man van pijn in zijn enkel en de vrouw van pijn in haar elleboog. We konden nog het een en ander met hun delen en gaven ze wat mee. Ze zouden het laten weten als de genezing door zou zetten.

We mochten bidden voor een stel uit Peru. De man vertelde vroeger ook mensen (tijdelijk) te kunnen genezen, maar dit kwam uit een andere bron. Hij werd nu naar Jezus getrokken. De vrouw vertelde een diepe rust te ervaren na het gebed!

Een Turkse man stond meerdere keren te kijken wat we aan het doen waren, maar liep steeds weer weg. Toen hij later weer terug kwam spraken we hem aan. Hij vertelde pijn in zijn rug te hebben. We legden hem de handen op en spraken genezing uit. De rugpijn verdween direct. Hij was erg dankbaar en vertelde Jezus ook persoonlijk te kennen. Enige tijd later kwam hij vertellen dat zijn rugpijn nog steeds weg was en ook vertelde hij onder andere ook nog pijn in zijn hoofd te hebben. Na nogmaals gebeden te hebben verdween alle pijn uit zijn lichaam! Opnieuw was hij erg dankbaar!

Dan mijn mooiste ervaring van de dag. Een stoer uitziende jongeman kwam bij ons staan. We kwamen in gesprek en hij vertelde zenuwpijn in zijn onderrug te hebben. We mochten meerdere keren voor hem bidden waardoor er directe verbetering kwam. Ik liet hem mijn getuigenisboekje zien en hij vertelde zelf ook jarenlang naar hardcorefeesten geweest te zijn. Hij dacht mij zelfs al te herkennen van vroeger. Daarna vertelde hij dat hij al drie keer op straat aangesproken was door mensen die hij niet kende. Ze wisten alle drie dingen te benoemen die er in zijn leven speelden. Ook vertelden ze hem allen over Jezus. Hij kwam nu zelf met de vraag: Ik wil voor Hem kiezen, maar hoe doe ik dat? We mochten hem tot Jezus leiden en baden meteen voor de doop in de Heilige Geest. Helaas zijn we vergeten gegevens uit te wisselen om in contact met hem te blijven. Zijn zus kwam er later bij staan en vertelde weleens naar Nehemia te gaan. Laten we bidden dat hij contact met ons opneemt en dat hij met zijn zus mee zal gaan om meer over Jezus te leren en te worden gedoopt in water.

Er zijn nog veel meer dingen gebeurd gisteren! God is zeer goed!!! Hallelujah!!!