Verslag 21 Mei 2016

Verslag 21 Mei 2016

Gisteren een mooie dag gehad in Arnhem. We waren met zo’n 18 dappere strijders waarvan er 3 voor het eerst mee de straat op gingen. Na aanbidding, onderwijs en een lunch gingen we de straat op om het goede nieuws bekend te maken.

Van alle mensen die we aan konden spreken wilden er maar weinig gebed.

Een aantal heftige verhalen sprongen er uit:

Een jongeman was verslaafd geboren. Zijn moeder was namelijk verslaafd. Toen hij 3 jaar oud was werd zijn moeder vermoord. De dader is nooit gevonden. Hij raakte later zelf aan de drugs en is zelfs een tijd dakloos geweest. Het ging nu gelukkig weer goed met hem. Hij zat samen met zijn vriendin en een vriend op een bankje. We mochten voor ze bidden en ze wilden graag een getuigenisboekje hebben. De foto’s van de DJ’s die er in staan kenden ze dus sprak het ze erg aan.

We kwamen ook in gesprek met een man die de 2e wereldoorlog had meegemaakt en daarin zijn vader was verloren. We mochten een luisterend oor voor hem zijn en hem ook bemoedigen.

Een man bleek pijn in zijn onderrug te hebben. Zijn benen waren gelijk dus legden we onze handen op zijn rug en geboden de pijn om te wijken. Na 2X gesproken te hebben was de man pijnvrij! Hij vertelde moslim te zijn en dus ook in Jezus te geloven. We vertelden hem dat het Jezus was die hem genezen heeft. Ook vertelden we wat dingen uit de Bijbel (onder andere de opdrachten die Jezus ons gegeven heeft) en dat God veel van hem houdt. Hij nam een getuigenisboekje mee en moest het even laten bezinken.

We spraken een groepje jeugd aan die graag hun beenlengte wilden laten controleren. Alle verschillen werden opgeheven in de naam van Jezus. Een meisje vertelde hierna dat de spierpijn in haar kuit ook meteen weg was! Ook een ander groepje jeugd kwam meteen zitten. Na gebeden te hebben konden we veel met hun delen! Ook profeteerden we mooie dingen over hun levens en kregen we een woord van kennis.

Een persoon had pijn in de rug en schouders. Na gebeden te hebben verdween alle pijn!

We kwamen in gesprek met Arabische mensen die bij ons in de buurt zaten. Google translate was een goed middel om in gesprek te komen met deze mensen.

Een vrouw liep met een rollator. Ze vertelde gescheurde enkelbanden te hebben. Jezus genas haar!

Bij een jongetje stond zijn voet naar binnen. Ook had hij last van zijn knie. Beiden genazen! Dit tot grote verbazing van onder andere zijn vader. Hierdoor kregen we een lang gesprek met deze man en konden we veel delen.

We kregen een woord van kennis over iemand dat hij last van zijn knie zou hebben. Dat klopte en we mochten meteen voor hem bidden.

Ook hadden we een lang gesprek met een Iraanse familie. We mochten de ouders en ook hun kinderen zegenen.

Een vrouw had pijn in haar nek en haar rug. Na genezing uitgesproken te hebben verdween alle pijn!

Een broeder was voor het eerst mee en zag bij een aantal mensen hun benen gelijk komen in de naam van Jezus. Daarna kon hij direct getuigen over onze Liefdevolle Vader.

We kwamen in gesprek met een alcoholist wiens neus was gebroken. We mochten voor zijn neus bidden. Hij vertelde een soort van electriciteit in zijn neus te voelen waarna alle pijn verdween! We liepen samen met hem naar de markt en kochten wat mango’s voor hem.

We mochten nog voor diverse andere dingen bidden die niet meteen testbaar waren zoals een gebroken hand, stress, hooikoorts, adhd, pdd nos, autisme etc.

God is goed!!!