Verslag 10 April 2016

Verslag 10 April 2016

Vandaag gaan we natuurlijk gewoon weer verder! We waren vanmiddag in Dordrecht met zo’n 8 dappere strijders. De meesten waren deel van ons LifeTeam.

Bekijk de videoEr werden weer aardig wat centimeters beenlengteverschil opgeheven in Jezus naam! Een jongen ervoer tintelingen tijdens het gebed. Een andere jongen vertelde stabieler op zijn benen te staan. Deze jongens waren erg open voor het goed nieuws en baden met ons een gebed om een eerste stap naar God te zetten.

We hadden een lang gesprek met een Jehova-getuige. Hij geloofde dat de Heilige Geest naar de hemel gegaan was na de dood van de laatste apostel. We mochten uiteindelijk toch voor hem bidden.

Een Engelstalige vrouw kwam naar ons toe voor gebed. Ze vertelde een spierziekte te hebben waardoor ze pijn in haar rug had. Na genezing uitgesproken te hebben in de naam van Jezus verdween direct alle pijn! We vertelden haar in gebrekkig Engels het goede nieuws. Helaas hadden we geen Engelstalig materiaal bij ons.

We kwamen in gesprek met een echtpaar. De vrouw had pijn in haar nek en schouders. Jezus genas haar! Haar man kwam van zijn rugpijn af. De vrouw geloofde wel in de Bijbel, maar niet van kaft tot kaft. De man vertelde ook gelovig te zijn, maar we ervoeren dat hij geen relatie met God had. We ervoeren eerder een religieuze geest. We vertelden hen over de waarheid genaamd: Jezus.

Een moeder liep met haar dochter. Ze waren beiden gelovig. We mochten bidden dat de moeder snel een andere baan zou krijgen en daarbij kregen we een woord van kennis dat deze vrouw komende week een telefoontje zal krijgen hierover. Voor haar dochter mochten we bidden dat ze leiding van God zou krijgen over welke opleiding ze zou moeten gaan doen.

We spraken iemand die een bekende van een van ons bleek te zijn. Hij had last van een depressie. Na bevrijding en genezing uitgesproken te hebben vertelde deze broeder dat zijn hele hoofd begon te tintelen en ook werd hij ineens helder!

We spraken een vrouw die een zus van ons bleek te zijn. Ze was ook depressief en vroeg gebed voor meerdere dingen. We baden voor haar en kregen een woord van kennis over het herstel van een relatie.

We kwamen in een lang gesprek met twee mannen die erg open stonden voor wat we te vertellen hadden. De ene man wilde pas een keuze voor Jezus maken net voor zijn dood. De andere man zou er over na gaan denken.

Drie jongens stonden erg open. Een van de jongens vertelde autisme te hebben, de andere twee hadden last van astma. De jongens met astma genazen direct! Een van de twee jongen was zo verbaasd dat hij zei: “What the f…, wat is dit?!” Daarna mochten we ook kijken of de jongens gelijke benen hadden. Het verschil wat er was werd opgeheven en dat resulteerde direct in nog een genezing van de hamstring van een van de jongens. Deze drie jongens baden een gebed met ons om een eerste stap naar God te zetten! We gaven onze gegevens en de jongen met autisme zou ons later laten weten hoe het met hem gaat.

Nog twee andere mensen baden met ons een gebed om een eerste stap naar God te zetten.

Een vrouw van 81 jaar wilde in eerste instantie geen gebed. Ze vertelde artrose te hebben waardoor ze pijn had. Na wat aandringen mochten we toch voor deze vrouw bidden. Ze liep wat heen en weer waarna we de tranen in haar ogen zagen! De pijn was weg! We vertelden haar over de Here Jezus en ontdaan vervolgde ze haar weg.

We kwamen ook nog een echtpaar tegen die beiden in een scootmobiel zaten. Voor beiden hadden we al eerder gebeden. We kregen nu wat bloemen mee van de vrouw.

Een broeder was een stuk gaan lopen en kwam met diverse mensen in gesprek. Hij werd zelf erg geraakt toen hij een appel kreeg van een dakloze!

Ikzelf liep nog even door een supermarkt waar er een jongedame op me af kwam lopen. Ze zei: U heeft pasgeleden voor mij gebeden en de pijn in mijn arm is weggebleven! Ik moest even nadenken en wist toen weer dat ik een paar weken geleden voor haar gebeden had na een samenkomst.

We hadden nog diverse mooie gesprekken en mochten nog mensen bemoedigen en voor ze bidden.

Wat is het toch mooi om Zijn Koninkrijk op aarde te vestigen! Hij door ons heen!

God is goed!!!