Verslag 09 April 2016

Verslag 09 April 2016

Gisteren weer een mooie dag gehad, deze keer in Emmen. We gingen met zo’n 12 dappere strijders de straat op.

We hadden 3 generaties bij ons: Oma, moeder en dochter! Alle drie hadden ze nog nauwelijks ervaring en alle drie zagen ze dat God ook door hun handen heen mensen wou aanraken. Zo kwam er oa een vrouw van haar rugpijn af. Allen waren verbaasd!

Een stel met een dochter zagen dit van dichtbij gebeuren en vroegen ook gebed. De vrouw had pijn in haar schouder. Na gebeden te hebben genas Jezus haar schouder. Ze waren erg geinteresseerd en we konden veel delen.

Een jonge broeder van net 14 jaar liep vrijmoedig in zijn eentje op iedereen af! Heel bijzonder om te zien!

Ik ben een aantal jaren in de zomer met een groep naar Terschelling geweest om daar het evangelie te verkondigen bij de jeugd. Vandaag ontmoette ik een jongen die we daar aangesproken hadden. Hij was toen hij op Terschelling was net tot geloof gekomen. Nu ging hij mee de straat op!

We mochten bidden voor een man die wat last had van onrust. Ook had hij wat dingen rond zijn hart die niet goed waren. De man ervoer meer rust na het gebed en voelde ook warmte door zijn lichaam stromen. We zouden contact houden over hoe het verder zou gaan met zijn hart.

Een zus had last van scoliose. Na diverse keren gebeden te hebben kwam er verbetering. We kijken er naar uit hoe dit zich door zal zetten.

Er stonden wat mensen van de lotto om klanten te winnen. We vertelden hun dat wij de lotto al gewonnen hadden. Als je Jezus hebt heb je alles! Een van hen was een jongeman die nergens in geloofde. We mochten bidden dat hij een openbaring zou krijgen van onze Liefdevolle Vader. Aan het einde van de dag vroeg hij of we hier niet vaker konden gaan staan. Hij had zelden zo’n goede dag gehad en had veel klanten binnengehaald. De dame van de lotto had een kater. Ook voor haar mochten we bidden.

Een vrouw stond op een afstandje naar ons te kijken. Ze vroeg wat we aan het doen waren. Ze vertelde Christen te zijn, maar geloofde niet in de dingen die wij aan het doen waren. We vertelden haar vanuit Gods Woord wat en waarom wij dit aan het doen waren en dat deze opdracht ook voor haar geld. Ze had zelf last van rugpijn. Aarzelend nam ze plaats op de stoel. Toen we aan het bidden waren om haar beenlengteverschil op te heffen stapte ze ineens op en wilde ze weg. Ze had er geen goed gevoel bij en zou het met de mensen gaan overleggen van wie ze onderwijs kreeg.

Een man kwam mank aanlopen. Hij vertelde pijn in een spier in zijn been te hebben. Samen met een zus die nog weinig ervaring had legden we onze handen op zijn been. Na verschillende keren genezing uitgesproken te hebben ervoer hij grote verbetering. Ook ervoer hij warmte door zijn been stromen. Hij liep ook meteen een stuk minder mank. Helaas wilde hij nog niets van Jezus weten.

We spraken een man die parkinson vertelde te hebben. Samen met een andere zus zonder ervaring baden we voor deze man. Hij vertelde directe verbetering te ervaren. Hij vertelde gelovig te zijn. Na doorgevraagd te hebben bleek dat de man het van zijn goede werken verwachtte. We vertelden hem het goede nieuws en gaven hem een getuigenisboekje mee.

Een andere man met parkinson ontving een aanraking van Gods Geest.

Een hele groep jongens die een vrijgezellenfeest hadden kwamen bij ons kijken. Verschillende jongens namen plaats op de stoel. De meesten hadden gelijke benen. Een van de jongens echter niet. Ook had hij regelmatig rugpijn. Nadat zijn verschil opgeheven werd voelde zijn rug goed. We vertelden hun het goede nieuws. Een aantal van hun wilde graag een getuigenisboekje hebben.

Een meisje wist dat ze beenlengteverschil had. Haar familie was gelovig, maar zij zelf niet. Haar verschil van zo’n 2,5 cm werd opgeheven. Het meisje kwam hierdoor erg open voor wat we vertelden.

Een man had reuma in zijn voeten. Na een aantal keer gebeden te hebben was de pijn zo goed als weg.

Zes jongens luisterden aandachtig naar het goede nieuws. We mochten voor hun bidden dat ze een openbaring van God zouden krijgen.

We kwamen in gesprek met een echtpaar. De vrouw had last van haar rug en knie. Jezus genas haar! Haar man had suikerziekte waardoor hij geen kracht in zijn benen had. Tijdens het gebed voelde de man van alles prikkelen.

Een man vertelde Christen te zijn. Zijn pezen waren gescheurd en zijn rug was versleten. Na het gebed was de man pijnvrij!

Ook een andere man zijn rug was versleten. Ook deze man was pijnvrij na gebed.

Op een afstand stond er een man te kijken. Hij vertelde geen gevoel in zijn been te hebben. We mochten voor hem bidden. Tijdens het gebed werd hij helemaal warm.

Een vrouw had een gaatje in haar trommelvlies waardoor ze doof was aan een oor. Na gebed ervoer ze directe verbetering.

We hadden nog een aantal goede gesprekken en mochten nog voor diverse mensen bidden.

God is goed!!!